VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

We hebben een punt


Met deze titel  kunnen we alle kanten mee op. In de 87ste minuut verlosten de Dammenaren zichzelf van een zware last. Bijna 80 minuten achter de feiten aan lopen en dan gelukkig vlak voor tijd gerechtigdheid. Opluchting alom. We hebben een punt.

00 Oosterheem VVZwammerdam Kopie
     Sinds
dit seizoen (weer ouderwets) kaartcontrole op het veld: ‘ja, meneer’


Het was duidelijk een andere wedstrijd dan de afgelopen potjes. Toen speelden we wel goed, zeker de eerste helft zoals tegen Rohda’76 en soms zelfs zeer verdienstelijk zoals tegen vv Bodegraven en vv Groeneweg. En in ieder geval met meer passie. Ditmaal een wat minder soepel spelend VVZwammerdam. Alhoewel er verschillende lichtpuntjes waren. De verdediging kwam toch niet vaak echt in moeilijkheden en speelde zelfs een uitstekende wedstrijd, maar het middenveld stokte ten opzichte van de andere keren. Het liep gewoon niet soepel en het was dan ook veelzeggend dat de drie invallers goed invielen. En de voorhoede blijft moeilijk tot scoren komen en dan hebben we weer een punt.

Dan krijg je van die vreemde wedstrijden dat je bij een counter van SV Oosterheem ook nog met 2-0 had kunnen verliezen, want die ploeg had een aantal gehaaide spitsen. Gelukkig bleef dat Damme bespaart, zeker in de tweede helft hadden we een paar goede kansen. Maarten van Riessen schoot met een halve omhaal op de paal, we zouden het er nog jaren over hebben gehad als die bal wel had gezeten. Vrije trappen op plaatsen die toch wel erg kansrijk waren, maar halen we wel genoeg rendement uit dat soort dode spelmomenten? Nog een punt.

Neemt niet weg dat iedereen, en terecht, met een goed gevoel naar huis ging na de 1-1 vlak voor tijd: echt blij! En misschien zat in dat ene spelmoment gelijk alles zoals we kunnen spelen. Toine Kremer liep goed door op een te korte terugspeelbal, legde hem vervolgens bekeken en onbaatzuchtig terug op Reijer Peters, die een eindje verder op Fabian Wattimena nog vrijer zag staan en die haalde eindelijk de trekker over. Punt Uit!

Volgende week thuis tegen de kakelverse koploper Semper Altius, nu al zin in!

Opstelling: (keeper) Wouter van Valen, (achter) Thom de Bruin (’75 Mirko Pater), René Verburg, Mark Noorlander, Thijs Kwakkenbos, (midden) Mitchell Bons (’85 Reijer Peters), Sander Schmand, Lars Kremer (voor) Maarten van Riessen, Niels Koolwijk (’60 Fabian Wattimena) en Toine Kremer.

01 Oosterheem VVZwammerdam Kopie
.
02 Oosterheem VVZwammerdam Kopie
.
03 Oosterheem VVZwammerdam Kopie
.
04 Oosterheem VVZwammerdam Kopie
.
05 Oosterheem VVZwammerdam Kopie
.       De goal vanuit het gezichtspunt van fotograaf 2
05b Oosterheem VVZwammerdam Kopie
.     De goal vanuit het gezichtspunt van fotograaf 1
06 Oosterheem VVZwammerdam Kopie
.
07 Oosterheem VVZwammerdam Kopie
.            GA-ST-EN

Overige verslagen

unemployment tax management