VVZwammerdam 1


       
Selectie 2022-2023

 

Maico du Chatinier Gerald van Asselt Jeroen van Dorp Jordi de Groot
Justin Bons Koen Woudenberg Rick Vogels Lars Kremer
Jim van Vliet Martijn Vink Bryan van den Nieuwendijk Morris van Vliet
Nick van den Berg Reijer Peters Ruben de Bruin  
Chris Moors Thom de Bruin Stork Drexhage  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam-SCH’44: 2 -3

 

VVZwammerdam is er niet in geslaagd om punten af te snoepen van koploper SCH’44. De kans daarvoor was er wel. In de 67e minuut scoorde Jordi de Groot de 2-1 voor VVZwammerdam, maar daarna werd alles anders.

 

Het eerste kwartier was voor de mannen uit Harmelen. Gestart als favoriet in de poule begonnen ze furieus te combineren en VVZwammerdam moest toekijken. De 0-1 in de 7e minuut kon je zien aankomen. Na het eerste kwartier trok VVZwammerdam de wedstrijd naar zich toe en kreeg enkele kansen. In de 33e minuut scoorde Koen Woudenberg verdiend de 1-1. Tot de rust was VVZwammerdam de bovenliggende partij.

Na rust kwam SCH’44 weer wat meer voor het doel van VVZwammerdam, maar de organisatie daar was prima op orde en er was geen doorkomen aan. Aan de andere kant brak Jordi de Groot in zijn eentje uit in de 67e minuut en scoorde briljant de 2-1. Direct daarna besloot trainer Jack Harmsen tot een tactische omzetting, gericht op counteren, maar tot ontzetting van de supporters. Een spits eruit, een niet ingespeelde verdediger erin, een ingespeelde verdediger naar voren. Een vervroegd Sinterklaascadeau voor de mannen uit Harmelen die de verdediging nu plots op snelheid en handelingssnelheid uit konden spelen: 2-2 in de 71e minuut en 2-3 in de 73e minuut.

Komende week naar VEP in Woerden. VEP liet zich in Alphen – op deze natte herfstdag – afdrogen door de Boys met maar liefst 8-1.

Overige verslagen

unemployment tax management