VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024


Motto:
één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan van den Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn de Groot Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam-SCH’44: 2 -3

 

VVZwammerdam is er niet in geslaagd om punten af te snoepen van koploper SCH’44. De kans daarvoor was er wel. In de 67e minuut scoorde Jordi de Groot de 2-1 voor VVZwammerdam, maar daarna werd alles anders.

 

Het eerste kwartier was voor de mannen uit Harmelen. Gestart als favoriet in de poule begonnen ze furieus te combineren en VVZwammerdam moest toekijken. De 0-1 in de 7e minuut kon je zien aankomen. Na het eerste kwartier trok VVZwammerdam de wedstrijd naar zich toe en kreeg enkele kansen. In de 33e minuut scoorde Koen Woudenberg verdiend de 1-1. Tot de rust was VVZwammerdam de bovenliggende partij.

Na rust kwam SCH’44 weer wat meer voor het doel van VVZwammerdam, maar de organisatie daar was prima op orde en er was geen doorkomen aan. Aan de andere kant brak Jordi de Groot in zijn eentje uit in de 67e minuut en scoorde briljant de 2-1. Direct daarna besloot trainer Jack Harmsen tot een tactische omzetting, gericht op counteren, maar tot ontzetting van de supporters. Een spits eruit, een niet ingespeelde verdediger erin, een ingespeelde verdediger naar voren. Een vervroegd Sinterklaascadeau voor de mannen uit Harmelen die de verdediging nu plots op snelheid en handelingssnelheid uit konden spelen: 2-2 in de 71e minuut en 2-3 in de 73e minuut.

Komende week naar VEP in Woerden. VEP liet zich in Alphen – op deze natte herfstdag – afdrogen door de Boys met maar liefst 8-1.

Overige verslagen

unemployment tax management