VVZwammerdam VR1

rsz vr1

Selectie 2018-2019

Kirsten van Asselt Jesca de Jong Deborah van der Mer Gwyneth Wolfert
Martine Koole Marjolein van der Post Lisa Zuidam Suzanne v.d. Voorst
Leonie Uittenbogaart Zita Vis Froukje Verburg Maaike van Eijk
Manouk Sloothaak Karlijn van Dorp Quinty Scheer Sietske Hoogeveen
Elske de Pater Kim Klein  Jaimy Jongeneel  Lianne Angenent
      Marieke Angenent
20121229 Banner GoodLookingBanner Uittenbogaartbanner de limes 220x70.fw
Begeleiding:
Trainer: Patrick van der Meer
Leider: Partick van der Meer
Aanvoerdster: Gwyneth Wolfert
Vlagger/Correspondent Simon Oosterbeek
Trainingstijden:
Maandag: 20:00 – 21.30 uur
Woensdag: 20:00 – 21:30 uur

VR 1 sluit tijdperk af met overwinning

.
Coach Patrick van der Meer zei het vorige week al voor de wedstrijd tegen FC Oudewater: laatste twee wedstrijden zes punten. Zo makkelijk als het klonk was het niet, maar de missie is geslaagd.
 
Tegen Linschoten VR1, de nummer laatst van de competitie, kon worden aangetreden met een relatief ruime selectie. In de eerste helft liet Linschoten zien dat het de rode lantaarn graag wilde afstaan. Zwammerdam had zichtbaar moeite en kwam dan ook verdiend op 0-1 achter. Gaandeweg de wedstrijd kon Zwammerdam iets meer vooruit voetballen, maar het veldspel was voor Linschoten. Toch viel de 1-1 na een scherpe counter, waarin Deborah van der Meer koel afwerkte. In de laatste minuut voor rust counterde Linschoten zich naar de 1-2. Een deceptie…
 
De tweede helft nam Zwammerdam wat meer risico en dat resulteerde in meer kansen. Na een rush werd Deborah van der Meer onreglementair neergehaald en benutte de daarop gegeven penalty zelf. 2-2. Zwammerdam zou echter voor een derde keer op achterstand komen. Een uitbraak van Linschoten leverde de 2-3 op. Kansen wisselde over en weer, maar Zwammerdam wist op karakter de beste kansen te krijgen. Na een schijnbaar gekeerd schot wist Lisa Zuidam de bal in de rebound alsnog tussen de palen te werken. Deborah van der Meer kreeg daarna nog twee opgelegde kansen, maar wist de rust niet bewaren. Marieke Angenent wist dat wel en scoorde vlak voor tijd schitterend de 4-3 voor Zwammerdam. Elske de Pater was nog dichtbij de 5-3, maar schrok van haar kans. 
 
Uiteindelijk liep Zwammerdam toch met een overwinning van het veld. Het seizoen is ten einde. Volgend seizoen wordt het reguliere voetbal vaarwel gezegd en gaat een groep dames door met een vrijdagavond competitie. Zo komt er in zekere zin een einde aan een tijdperk waarin Zwammerdam VR1 (ooit Zwammerdam Aarlanderveen Combinatie/Groene Hart Ladies) een kampioenschap mocht vieren en geregeld om de titel in gevecht was. Het laatste seizoen was misschien niet het beste, maar is op karakter afgesloten. 
 
Met sportieve groet,
 
De ex-vlaggende reporter
 
Nog één keer dan  …. Kampioenen! Seizoen 2012/2013 met dank aan Celine.
.
.
 

Overige verslagen

Programma VR1

unemployment tax management