Ledenvoordeel

ALLEEN (De sponsor, omdat ze aandacht krijgt)
MAAR (Onze vereniging, omdat ze een bedrag ontvangt)
WINNAARS (En u, omdat de beste artikelen en voordelen zijn geselecteerd)

BEKIJK daarom de SPONSORS op deze website en steun daarmee ONZE VERENIGING!

Toto
Speel Toto en steun je club! Meespelen met de Toto waarbij er extra geld binnenkomt voor de clubkas.

Voorspel de voetbalwedstrijden bij Toto en win!
Ook je voetbalclub wint, want 10% van je inleg gaat direct naar de clubkas. Daarnaast krijg je club eenmalig € 4,50 als je een Toto account aanmaakt.

Meespelen is eenvoudig:
1. Ga naar www.toto.nl
2. Meld je gratis aan
3. Geef aan van welke club je lid bent
4. Speel Toto
5. En je club krijgt extra geld

Kleding via Bahlman
Leden van VVZwammerdam kunnen bij Bahlman met korting kleding aanschaffen.

Bahlmann Sport is al ruim 25 jaar de sportzaak van Alphen aan den Rijn en omstreken. Onze winkel is één van de weinige functionele sportzaken in Nederland en bij ons zijn er dan ook vele sporten vertegenwoordigd. Veel sportartikelen en sportbenodigdheden kunnen wij uit voorraad leveren voor de sporter en natuurlijk voor sportverenigingen.
Met onze jarenlange ervaring en onze gespecialiseerde medewerkers voorzien wij u altijd van het beste advies op het gebied van sport en sportartikelen.

Bahlmann Sport voorziet vele sportverenigingen van verenigingskleding en deze zijn ook exclusief bij Bahlmann Sport verkrijgbaar. Ga naar www.bahlmannsport.nl.

VriendenLoterij
VVZwammerdam steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! Vele leden van VVZwammerdam hebben de afgelopen jaren prijzen gewonnen en… 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van VVZwammerdam. Jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor jou en je vrienden, auto’s, tv’s en meer dan een miljoen andere prijzen.
Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, je vrienden, voor VVZwammerdam, voor iedereen! Want als jij wint, winnen je vrienden ook. En jij bepaalt wie! Ga snel naar https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?ben=310125 of bel 09003001400 (10cpm) en speel vandaag nog mee.

 

unemployment tax management