Bunnikzijde

Supportersclub Bunnikzijde VVZwammerdam

‘De Bunnikzijde’ is van oudsher de supportersclub van Voetbalvereniging Zwammerdam. De Bunnikzijde heeft in het verleden een Lief & Leed pot opgezet. Maar daar was door omstandigheden de klad in gekomen. Nu willen we dit als bestuur weer oppakken onder de naam, Lief & Leed Supportersclub Bunnikzijde VVZwammerdam.

Laten we bij ‘Damme’ een beetje op elkaar letten (spelers, maar ook supporters). Vanuit de  ‘Lief & Leed’ pot sturen we dan een bloemetje, een taart, een kaart, een fruitmand, een kleine attentie. De coördinatie wordt gevoerd door mevrouw  Ina Zaal.

Voor 10 euro bent u voor één jaar lid en maakt u het mogelijk om het Lief & Leed in en rondom onze club te realiseren en continueren. Als dank hiervoor krijgt u een naamsvermelding (indien gewenst) op het bord van de Bunnikzijde in ons clubhuis. Hier staat ook een brievenbus om daarin een briefje te kunnen deponeren als u denkt waarin een actie naar iemand toe kan ondernomen worden. Wij zien uw aanmeldingen graag tegemoet en zullen deze dan in vertrouwen, in behandeling nemen. 

U kunt u bijdrage van 10 euro storten op
NL66 ABNA 0816598916 t.n.v. Supportersclub Bunnikzijde VVZwammerdam
Hebt u nog vragen, kunt u mailen naar supportersclub@vvzwammerdam.nl

Wij zien u bijdrage graag tegemoet.

Met sportieve groeten,

Bestuur VVZwammerdam

     
     
     

 

unemployment tax management