Damme 40+

VVZwammerdam biedt 40-plussers kans op een tweede jeugd.

Juist als bewegen steeds belangrijk wordt, stoppen veel mannen met voetbal: kinderen en carrière maken tussen 9.00 en 21.00 uur vergen hun tol. De helft van alle mannen heeft ooit in teamverband gevoetbald, maar balen soms van de wekelijkse verplichtingen en de reistijden die je kwijt bent naar uitwedstrijden. Maar daar hebben we nu een oplossing voor! Met je vrienden 7 tegen 7 op half veld en eerlijk is eerlijk het is een stukje gezelliger dan in je eentje op de loopband in de sportschool. En dat voor een luttele 42,50 euro per jaar, waarin begrepen het lidmaadschap van de KNVB.

VVZwammerdam heeft inmiddels 15 jaar ervaring met deze ‘tweede kans’ om toch nog een keer kampioen te worden. Bijvoorbeeld in leuke toernooitjes tegen en bij clubs uit de regio. Elk voorjaar (maart-juni) worden 5 tot 8 toernooitjes op vrijdagavond afgewerkt. Je voetbalt een uur (4 korte wedstrijden) tussen 20.00 en 22.00 uur en er is daarna een derde helft met een hapje.

Je kunt je aanmelden bij Jozef Kindt (jakindt@hetnet.nl) en bij twijfel: gewoon een keertje proberen. In onze Damse praktijk zijn de spelers tussen 40-60 jaar oud, er zijn het afgelopen seizoenen geen gekke dingen gebeurd, niemand is er op uit een ander uit het veld te schoppen. Het grootste probleem wat we hebben is spierpijn.

Met sportieve groet,

Jozef Kindt
coördinator 40+ Regio Rijnstreek

unemployment tax management