VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

sv Zevenhoven – VVZwammerdam 2-3

Heerlijk weer, zon, 16 graden, en het ongeslagen Zevenhoven op het programma. De afhandeling van de wedstrijd tegen VEP – gestaakt vorige week – moet nog plaatsvinden. Op weg naar een nieuwe uitdaging.

Zevenhoven (SVZ) heeft nogal wat lange mannen en trainer Jack Harmsen leek daar op geanticipeerd te hebben door ‘onze boom van een vent’ Mark van Zoest in het centrum van de verdediging te plaatsen. De eerste 10 minuten was het duidelijk anders, dan anders. Meestal jagen we gelijk de tegenstander met supersnelle aanvallen over de flanken de stuipen op het lijf. Maar Zevenhoven liet het aanvankelijk niet zo ver komen. De eerste de beste aanval was pas na 10 minuten en toen was het via aanvoerder Lars Kremer dan ook gelijk 0-1 en negen minuten later was al 0-2 door Koen Woudenberg. We gingen er maar weer eens goed voor zitten. Tot aan de rust liep de rood-gele brigade achter de feiten aan. Het was dat de flanken spits Jordi de Groot niet wisten te bereiken anders was het met de rust minstens 0-4 geweest. Zevenhoven leek de weg kwijt, vooral op zoek naar zichzelf en ook de extra vijf minuten speeltijd hielpen niet bij het bereiken van een extra doelpunt.

Lees meer ...

Overige verslagen

unemployment tax management