VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – Van Nispen : 1 – 3

.
VVZwammerdam heeft goed weerstand geboden aan de ongenaakbare koploper Van Nispen. Het best kwam dit tot uitdrukking in de kansenverhouding die 8-6 in het voordeel was van VVZwammerdam. Op het scorebord stond na 90 minuten echter als eindstand 1-3. De effectiviteit van Van Nispen was vele malen groter dan VVZwammerdam. Van Nispen had een effectiviteit van 50% en VVZwammerdam van 12,5%.
.
Interview met trainer Jack Harmens voor Leiden Amateur Voetbal
.

                              Emiel buigt voor de 1ste keer

In het eerste kwartier waren de ploegen aan elkaar gewaagd en was het enige opmerkelijke moment het uitvallen van Mark van Zoest na een ongelukkige aanslag van de Van Nispen spits. In de 20e minuut scoorde Van Nispen haast uit het niets de 0-1. De broers Bons misten 2 kansen op de 1-1 vlak voor rust.

Na rust gooide Van Nispen de wedstrijd in het slot door meteen de 0-2 te scoren. Eens temeer deze competitie (en al wat jaren ervoor)  slaapt VVZwammerdam aan het begin van een helft. Hierna kreeg VVZwammerdam kansen in de 53e en de 62e minuut (Reijer Peters schiet over het doel). In minuut 64 valt kil de 0-3. Daarna kregen de bezoekers uit De Zilk nog 1 kans in de 70e minuut, maar voor de rest sloeg VVZwammerdam de trom. Vier kansen nog en 1 doelpunt van wie anders dan Jordi de Groot, de gouden man in de 16.
.
Volgende week een leuke uitwedstrijd tegen Alphia.

Overige verslagen

unemployment tax management