VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – Semper Altius: 4-1


VVZwammerdam heeft in de eerste competitiewedstrijd op eigen bodem (prima grasmat overigens) een driepunter gescoord. De wedstrijd was over de 90 minuten gedurende 60 minuten in evenwicht en het resterende halfuur werd eerlijk verdeeld: een kwartier (in de tweede helft) voor Semper Altius en een kwartier (gespreid over eerste en tweede helft) voor VVZwammerdam. VVZwammerdam was de gelukkigste.

   Mitchell Bons Kopie
                                                 Mitchell Bons in actie

Na een paar kansen in het laatste kwartier van de eerste helft (Toine Kremer tegen de lat en een kans voor Maarten van Riessen) kwam VVZwammerdam op een belangrijk moment in de wedstrijd, in de 44e minuut, op 1-0: Maarten van Riessen.
.
De tweede helft gaf over en weer meer kansen te zien. Beide ploegen wierpen de schroom van zich af en trokken om beurten in de aanval. Weer was het VVZwammerdam dat het eerst tot scoren kwam: een prima passje van Mitchell Bons kwam in de 10e minuut in de voeten van Toine Kremer die beheerst scoorde. Semper Altius gaf geen krimp en drie minuten later al lag de 2-1 in het net. In de daaropvolgende 10 minuten was Semper Altius de bovenliggende partij en halve en hele wonderen vonden er plaats: de paal stond in de weg voor Semper Altius en ook een kans twee meter voor open doel was niet aan de gasten besteed. Geleidelijk vond VVZwammerdam weer de weg naar het doel van Semper Altius. Nadat Toine Kremer door de keeper was gestuit was het in de 25e minuut wel raak: Niels Koolwijk vond met een uitgemeten pass Mitchell Bons die Toine Kremer prima aanspeelde: 3-1. Toen Semper Altius alles of niets ging spelen met 1 tegen 1 achterin kwamen er kansen voor VVZwammerdam op uitbreiding van de score. Maarten van Riessen vond de paal uit een uitgelezen kans. De ingevallen Fabian Wattimena stuitte op de keeper. 5 Minuten voor tijd wist Maarten van Riessen het net toch nog een keer te vinden om de eindstand te bepalen: 4-1. Al met al was sprake van een redelijke, maar nog geenszins perfecte, wedstrijd van VVZwammerdam. Het vertrouwen in eigen kunnen zal zeker een positief duwtje hebben gekregen door het resultaat, maar het had ook anders kunnen aflopen.
.

Volgende week kan het 1e aan de bak tegen Lugdunum dat met 7-1 LSVV heeft afgedroogd.

pupil vd week Kopie
      Pupil v/d week Jeske van den Bosch op de foto met Maarten van Riessen

Maarten van Riessen 1-0 Kopie
                 Maarten van Riessen scoort hier de 1-0 voor Damme

juichen 1-0 Kopie
                         Maarten wordt gefeliciteerd met de openingstreffer

Mark Noorlander Kopie
                                        Mark Noorlander stijgt op

Toine 2-0 Kopie
                  Toine Kremer scoort hieruit de 2-0 voor Damme

Niels Koolwijk Kopie
                                   Niels Koolwijk in duel om de bal

Toine 3-0 Kopie
                                   Toine Kremer scoort hier de 3-0

ToineToine3-0
                                  Toine loopt na de 3-0 juichend weg

juichen2 Kopie
                             Damme 1 had vanmiddag redenen tot juichen 

trainer Rob Teun Kopie
       Alphen Stadt FM verslaggever Teun Klos in gesprek met trainer Rob de Lange

Overige verslagen

unemployment tax management