VVZwammerdam 1


       
Selectie 2022-2023

 

Maico du Chatinier Gerald van Asselt Jeroen van Dorp Jordi de Groot
Justin Bons Koen Woudenberg Rick Vogels Lars Kremer
Jim van Vliet Martijn Vink Bryan van den Nieuwendijk Morris van Vliet
Nick van den Berg Reijer Peters Ruben de Bruin  
Chris Moors Thom de Bruin Stork Drexhage  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

vv De Rijnstreek – VVZwammerdam 2-8

.
Bij 30 graden in de brandende weer een fraaie overwinning van een VVZwammerdam 1 met een gemiddelde leeftijd van 19,2 jaar. In ieder geval een van de jongste teams die we ooit hebben gehad. Samen met vv Dilettant die maar liefst met 10-2 won van Woubrugge mogen onze jongens aanstaande dinsdagavond aan de Spoorlaan uitzoeken wie van de twee ploegen een ronde verder gaat voor de beker.

front
       Kevin Bergshoeff sticht gevaar voor het doel van Rijnstreek


De kracht van deze ploeg blijft ook na al die klinkende overwinningen moeilijk in te schatten: zijn wij nu zo goed of is die tegenstander zo slecht? We weten het nog steeds niet. Daar in Nieuwerbrug werden we op 24 augustus 2013 in ieder geval nog met 3-2 verslagen omdat we geen juiste antwoorden hadden op de counterploeg van toen. Het was toen Sander Schmand die ons verbaasde met twee mooie goals.

Die momenten van onoplettend waren er nog steeds. Vijf minuten na het begin van de 1e en 2e helft lag de bal alweer achter onze keeper. Laten we het als leerpunt concentratie noemen. De ploeg herstelde zich al weer snel van de 1-0 achterstand en voor de twintigste minuut was het alweer 1-2 door spits Bryan van Delft en linksbuiten Kevin Bergshoeff. Vervolgens de meest fraaie combinaties en nog mooiere goals van o.a. weer Kevin Bergshoeff en twee keer Justin Bons die penetreerde vanuit het middenveld. Met de rust al een comfortabele voorsprong. Het was goed ook Alois Kremer weer eens te zien in de achterhoede bij ontstentenis van spelers die gekozen hadden voor een vrijgezellenfeestje elders in het land.

Na rust toch nog weer drie goals (Sander Schmand, Bryan van Delft en weer Justin Bons) en eentje tegen met vaak minder goed voetbal dan in de eerste helft. Jammer, maar wel goed verklaarbaar bij 30 graden.

Conclusie? Een paar zaken: concentratie vanaf de eerste minuut, conditioneel is er nog wat te winnen, Bryan is een uitstekende spits, ons scorende vermogen is toegenomen, Justin lijkt meer dan een beetje gegroeid, de toekomst ziet er geweldig uit, … als we deze ploeg bij elkaar houden spelen we binnen een paar jaar 2e klasse. Geen grapje, kijk naar het verschil met drie jaar geleden tegen vv De Rijnstreek. The best is still yet to come. Dinsdagavond Dilettant thuis, … een meer dan serieuze testcase!

 

Overige verslagen

unemployment tax management