VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

sv Gouda – VVZwammerdam 1-3

We hadden al een poosje niet meer gespeeld en bijna ging het weer mis. sv ARC 2 moest helaas afzeggen vanwege de besmettingen en de daarbij behorende quarantaine. Gelukkig diende uit de 3e klasse A, die waar we uit zijn gedegradeerd, zich een oude bekende aan: sv Gouda. We begonnen om 14:00 uur en er waren van onze kant 10 toeschouwers. 

Er stond een straffe wind over het veld en de in het rood spelende Gouwenaren stonden permanent op onze helft. We kwamen er domweg niet aan te pas. Helaas moest de ploeg na ruim 10 minuten ook onze doelman Bartjan Pfaff missen, die bij een uitstekende redding zijn schouder blesseerde. Hij werd verder prima ondersteund door de verzorgster van Gouda, dus daar zat het probleem niet. Maar hij moest zich desalniettemin laten vervangen door veldspeler Thom de Bruin.

Het spel werd er niet beter van. En je komt dan al gauw in de bekende cliché’s: de 3e klasse is toch heel wat anders, de spelers zitten er feller op, zijn duidelijk steviger, etc, etc. Al met al zijn we toch nog gewoon een maatje te klein. Je kunt het maar zo verzinnen. En in de blessuretijd van de eerste helft had doelman Thom het nakijken bij een directe vrije trap. Maar met 1-0 achter met de rust, dat had erger kunnen zijn.

Na rust speelde Damme met Reijer, Justin en Ruben weer op de plek waar ze dit hele seizoen al staan, en nu dus met de wind mee. In twee minuten na rust hadden we van onze mannen in het zwarte uit-shirt al meer gezien dan de hele eerste helft. Bijzonder. En na een kleine tien minuten was het 1-1 door linksback Reijer Peters die nu wel iedereen voorbij snelde en de bal bekeken langs de keeper schoof in de 53e minuut. De tien supporters van Damme gingen er maar eens goed voor zitten op verder een redelijk bevolkte tribune. Toen ook Mitchel Bons en Morris van Vliet fris in het veld kwamen was het gedaan met sv Gouda. De combinaties liepen weer als vanouds: Mitchell schoot eerst nog op de paal en bediende vervolgens Morris die prima raakte kopte (1-2) in de 65e minuut. Thom bleek ondertussen een betrouwbare doelman en in de laatste minuut schoot Justin de bal naar Morris die de bal panklaar legde voor Ruben en zo werd het toch nog 1-3. Dat had misschien meer moeten zijn, gezien het spelbeeld van de 2e helft.

Maar het belangrijkste is: we hebben weer gespeeld, we hebben de vorm van de 1ste periode bij vlagen nog herkenbaar teruggezien en de hervatting van de competitie is pas op zaterdag 19 februari tegen NSV’46. Ondertussen zijn er dus nog drie weken om te trainen en meerdere oefenwedstrijden te spelen, onder andere dinsdag 1 februari aanvang 20:00 uur thuis tegen Koudekerk, zaterdag 5 februari aanvang 14:30 uur thuis tegen WDS en zaterdag 12 februari aanvang 14:30 uur thuis tegen Bernardus. En dan maar duimen dat Bartjan weer speelklaar is over drie weken.

Overige verslagen

unemployment tax management