VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam 1 – DSVP 1: 2-3

   .
Het verslag van de wedstrijd Zwammerdam 1 tegen DSVP 1 kan kort zijn. VVZwammerdam liet de gasten uit Pijnacker ontsnappen aan een nederlaag. Er was geen specifieke reden aan te wijzen, we speelden niet verkeerd, maar waren niet meedogenloos toen dat moest en lieten een matige ploeg aan teveel kansen komen.

                   Koen Woudenberg in duel om de bal


VVZwammerdam was in het eerste kwart van de wedstrijd heer en meester. Een vijftal kansen kon worden genoteerd. De keeper van DSVP had echter een goede dag, hij ranselde veel ballen weg. Het laatste kwartier voor rust was voor DSVP. Zij hadden de sleutel gevonden om door onze linies te breken. In de 32e minuut viel de 0-1 van de voet van Hozan Hussaini, die amper verdiend kon worden genoemd, maar wel op het scorebord verscheen.

Na rust leek het vijf minuten lang dat VVZwammerdam orde op zaken ging stellen. In no-time scoorden Mitchell Bons en Koen Woudenberg: 2 – 1. Binnen 10 minuten herstelde DSVP zich echter: 2 -2 door weer Hozan Hussaini en 2 – 3 door Bas van der Meide. VVZwammerdam kwam nog aan een paar mooie kansen, maar kon er niet 1 van benutten. Volgende week naar Soccer Boys in Bleiswijk. Dan daar de punten maar ophalen.

Overige verslagen

unemployment tax management