VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

DWO – VVZwammerdam: 1 – 0

.
Onder erbarmelijke weersomstandigheden
gingen DWO en VVZwammerdam de onderlinge strijd der middenmoters aan. De wedstrijd was dan ook middelmatig en de uiteindelijke winnaar kon zich amper tot de terechte winnaar uitroepen. De onderlinge confrontatie tussen de ploegen valt de laatste jaren als regel uit in het voordeel van DWO. Dit schijnt een eeuwigdurende genoegdoening te zijn voor de promotiewedstrijd van een half decennium geleden toen Henk van der Louw jr in zijn eentje zowat in de reguliere speeltijd en in de penaltyreeks de promotie van VVZwammerdam afdwong in Zoetermeer.

zzzz
    
          De spelers betreden het veld met aan hun hand de toekomst
  
De hoofdwedstrijd van de middag tussen de eerste elftallen werd voorafgegaan door een mooie onderlinge wedstrijd tussen de F-pupillen van beide verenigingen. Vanwege het niveauverschil in de competitie waren de teams gemixed. Daardoor werd het een tweetal leuke potjes met spelertjes van beide verenigingen. De pupillen zorgden vervolgens voor een fraaie entree van beide ploegen voor aanvang van de wedstrijd. In de rust werden er ook nog penalties genomen. Leuk initiatief en een mooie verbroederingsgeste. De wedstrijd tussen de standaardelftallen verliep opmerkelijk. De eerste 20 minuten ging het spel gelijk op. In de 21e minuut dacht Kevin Mbemba daar anders over: 1 – 0. De 25 minuten tot de rust waren volledig voor DWO dat zich nog 4 grote kansen wist te scheppen. Pas vlak voor rust kwam VVZwammerdam aan een kans, nadat het eerder een handsbal van DWO meende te hebben geconstateerd die een strafschop had kunnen opleveren. Dhr Boosten, goed fluitend, dacht daar anders over.
.

Na rust, de gehele tweede helft, drong VVZwammerdam aan en kreeg voldoende kansen. De DWO-doelman lag echter in de weg en ook de scheidsrechter bleef volhouden in het niet geven van een penalty, hoewel velen de charge op Kevin Bergshoeff een zuivere penalty vonden. Bal gespeeld, gebaarde de scheids. Hij stond er goed voor, dat moet gezegd. We zeggen dan: over een heel seizoen heb je geluk en heb je pech. Deze keer dus pech. Volgende week Krokusvakantie en geen KNVB-programma voor het 1e.
.

Overige verslagen

unemployment tax management