VVZwammerdam 1


       
Selectie 2018-2019
Gerald van Asselt Ruben de Bruin Reijer Peters  
Nick van den Berg Ole Jansze Marijn Vink  
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg  
Justin Bons Bartjan Pfaff Mark van Zoest Thijs Nulle
Mitchell Bons Stork Drexhage Kaj v.d. Heuvel Jordi de Groot
Logo OkayColor NieuweLogo Wooning
Begeleiding:                           
Trainers: Jack Harmsen, Andre van der Voort (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30
Donderdag: 20:00 – 21:30

 

VVZwammerdam gelijkwaardig aan Soccer Boys

.
Hoewel de einduitslag van 1-4 anders doet vermoeden was VVZwammerdam vanmiddag even sterk als Soccer Boys dat afgetekend kampioen wordt komende week, terwijl VVZwammerdam zich nog zorgen moet maken over nacompetitie voor degradatie. De bezoekers uit Bleiswijk hoefden niet het uiterste in zichzelf boven te halen. De zeldzame kansen die zij kregen vielen vanzelf in het Zwammerdamse net.


                     Sander Schmand in duel om de bal

.
Beide teams schiepen zich zes kansen en Soccer Boys benutte er vier. Het geluk van de kampioen. In de 14e minuut viel de 0-1 uit een kluts bij een corner tegen VVZwammerdam. De scheidsrechter speelde daarbij nog een bijzondere rol door de corner 2x te laten nemen. De scheidsrechter floot goed (een 7), maar op beslissende momenten had hij, hoewel onbevangen en onbedoeld, een oranje voorkeur. Een niet gegeven penalty na een duw- en trekfout op Reijer Peters in minuut 17. Enkele foutief beoordeelde ingooien en niet beoordeelde buitenspelsituaties drukten het rapportcijfer . In de 14e minuut scoorde Soccer Boys uit een corner door naïef verdedigen. In de 35e minuut werd dat herhaald (makkelijk gegeven penalty overigens). Dan sta je 0-2 achter, terwijl je 2 100% kansen zelf hebt gemist, met Soccer Boys 2 kansen, als je dat zo mag noemen, uit een corner.
.
Na rust was het niet anders. VVZwammerdam schiep zich 20 minuten na rust 3 kansen en Soccer Boys ook 3, waaronder een penalty die werd gemist en een raak kopbaldoelpunt. In de slotfase kwam VVZwammerdam (87e minuut) en ook Soccer Boys (78e minuut) nog aan een doelpunt. De morele winnaar van de wedstrijd was VVZwammerdam, dat echt te goed is voor de 4e klasse, terwijl Soccer Boys kansloos lijkt om zich te handhaven in de 2e klasse. Volgende week wacht alweer een Oranje-ploeg: Kagia! 

Overige verslagen

unemployment tax management