VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – BSC’ 68 : 3 – 1

.
VVZwammerdam heeft zichzelf een goede dienst bewezen door de derby tegen BSC’68 winnend af te sluiten. Met bloed, zweet en tranen trok de groen-witte brigade de overwinning over de streep. De kansen waren 11 tegen 11 over de hele wedstrijd. VVZwammerdam ging dus veel efficienter om met de kansen en mogelijkheden.


                                   Gerald van Asselt in actie

De wedstrijd werd geopend door BSC ’68 met een kans in de 4e minuut. In de 8e minuut viel het mooiste doelpunt van de wedstrijd en aanvoerder Lars Kremer tekende ervoor. Hij kreeg de bal in half vrijstaande positie en zag kans om de bal met een goede snelheid en effect in het doel te plaatsen vanaf 25 meter. Daarna kwam de fase van linkshalf Reijer Peters. In de 20e en de 25e minuut brak hij gevaarlijk door de linies en miste mooie kansen. Na twee kansen voor de bezoekers scoorde Koen Woudenberg in de 34e minuut koel de 2 – 0 op assist van Peters. Zowat vanaf de aftrap zond BSC’68 de bal diep en konden de bezoekers meteen terugkomen in de wedstrijd: 2 – 1. Daarna hielden beide ploegen elkaar tot het eind van de wedstrijd in evenwicht. BSC’68 trof nog uit een vrije trap de lat, scoorde Reijer Peters bijna uit een vrije trap en moest Jeroen van Dorp redden op aandringen van de Benthuizenaren.

Na rust openden de bezoekers sterk. Twee kansen. Daarna drie kansen, o.a. voor Donny van der Neut voor de thuisclub. In de 66e, 68e en 71e minuut waren er series kansen voor BSC’68. In de 81e minuut trof BSC’68 de paal uit een vrije trap. In de 85e minuut maakte echter Donny van der Neut een eind aan de illusies van de bezoekers: 3 – 1. Door aandringen van BSC’68 kreeg VVZwammerdam nog 3 kansen, die niet werden benut. Over het geheel genomen een gelukkige overwinning van VVZwammerdam dat zich nog lang niet veilig kan wanen in de strijd om de onderste plaatsen.

Overige verslagen

unemployment tax management