Zwammerdam – DWO: 0 – 1

VVZwammerdam heeft tegen DWO niet gekregen wat het deze keer misschien wel verdiende. Een gelijkspel zou op zijn plaats zijn geweest, maar kwam niet op het scorebord. VVZwammerdam mocht zich beklagen over het vlagsignaal van de grensrechter bij een doorbraak van Kevin Bergshoeff, een kwartier voor tijd. De uitstekend leidende scheidsrechter De Jong kon niet anders dan afgaan op de waarneming van de linesman.

20151003 PupilvandeWeek Stef
In het kader van ‘Make their day’ een kort filmpje met ‘de pupil van de week’ Stef

– KLIK VOOR HET FILMPJE OP DE FOTO HIER BOVEN –

1) Klik hier voor het verslag op de website van DWO
2) Klik hier voor een extreem kort verslag op Studio Alphen
3) Klik hier voor een interview met Jeroen van Dorp op LeidsAmateurVoetbal

De eerste helft hielden de ploegen elkaar goed in evenwicht. De eerste grote kans was er al in de 3e minuut voor DWO. Amper 2 minuten later miste Justin Bons een aardige kans. Er ontspon zich een leuk duel, waarbij VVZwammerdam meer tot verzorgd spel kwam dan de afgelopen weken het geval was. Voor rust werd er niet gescoord.

Na rust wist DWO zich een reeks kansen te scheppen bij gevaarlijke uitvallen waarbij de VVZwammerdamverdediging regelmatig in verlegenheid werd gebracht. De 0-1 in de 63e minuut was een logisch gevolg. VVZwammerdam was op achtervolgen aangewezen, maar kon weinig goede kansen scheppen. De voorhoede kreeg weinig ruimte en de aanvoer was daarbij niet altijd even gelukkig. Door dit resultaat blijft VVZwammerdam in de onderste rangen hangen. Hopelijk vallen de blessures bij enkele van de vaste krachten in het team mee en kan er binnenkort een overwinning, waar het team naar snakt, worden geboekt. De ploeg traint er hard genoeg voor en heeft ook eens een beetje geluk nodig onderhand.