VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024


Motto:
één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan van den Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn de Groot Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

Voorbeschouwing Damme – Esto

Zaterdag 13 april wordt de wedstrijd voor de 21e competitieronde gespeeld. Wij heten de spelers en supporters van ESTO van harte welkom op ons sportcomplex aan de Spoorlaan. De eerste keer in Damme voor het ‘echie’ en dat onder goede weersomstandigheden en op Veld 1. Ook wij hebben dat dit seizoen nog niet al te veel meegemaakt, er was altijd wel wat met het natuurgras en sowieso een hobbelig veld. We blijven optimistisch.

Onze gast ESTO heeft drie punten meer dan wij en staan keurig op een vijfde plaats. Net als wij hebben ze uit de laatste vijf wedstrijden er twee gewonnen, twee gelijk en één verloren. Dat laatste was tegen RKDES, momenteel de runner-up in onze klasse. Binnen een kwartier stond het afgelopen zaterdag al 0-2 voor RKDES. En dan loop je meestal achter de feiten aan, het werd dan ook 0-3.

Maar misschien moeten onze gasten nog het meest wennen aan het idee dat wij de wedstrijd zien als een heuse derby. Twee verenigingen ooit opgericht in de toenmalige Gemeente Zwammerdam. Het jaar 1964 leeft hier in dat opzicht nog heftig, al wat was het maar omdat we nog een kleine 100 spelende leden hebben en een ‘excellente’ school, dat dan weer wel, met min of meer dezelfde statistieken. Iedere dag opnieuw, die confrontatie met je beperkte omvang, de schaarste en vooral de afhankelijkheid van anderen om bijvoorbeeld nieuwbouw te realiseren. Maar de belangstelling voor deze wedstrijd zal er niet minder om zijn, integendeel zelfs!

VVZwammerdam heeft voor het eerst sinds tijden weer een complete spelerslijst, iedereen is/lijkt fit. Of iedereen voldoende wedstrijdfit is, moet natuurlijk blijken. We staan nog steeds (gedeeld) eerste om de 3e periodetitel. En in die zin spelen we feitelijk in meerdere opzichten een zogenaamde zes-punten-wedstrijd: winnen we, dan hebben we evenveel punten als ESTO, als we verliezen is er een achterstand van 6 punten op de voormalige 2e klasser. Als we winnen lopen we niet alleen in op ESTO, maar blijven we ook op de (gedeelde) 1ste plaats voor de 3e periode. In 3e klasse A is niets onmogelijk gebleken.

Pupil van de Week is Bram Uittenbogaart (JO9-1), balsponsor is Bouwbedrijf Groenen en vandaag hebben we een kleine twintigtal sponsors te gast, die deze derby beslist niet wilden missen, welkom! Na afloop maken we er samen sowieso een feestje van met behulp van Master Stu. Daar hebben we ervaring mee, … DJ Jeffrey heeft de 2023-remix klaar staan van ‘Want ever you want’ bij de opkomst van de spelers. Het ‘Sfeerteam II’ zal zeker niet te beroerd zijn ‘de Damse groene wand’ opnieuw op te trekken. Kom daar eerst maar eens doorheen! Scheidsrechter is de heer A. Gomes. Wij wensen u een leuke en goede wedstrijd.

Overige verslagen

unemployment tax management