VVZwammerdam 1


       
Selectie 2020-2021

Gerald van Asselt Ruben de Bruin Reijer Peters Jordi de Groot
Nick van den Berg Olé Jansze Martijn Vink Thijs Nulle
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg Jordi de Groot
Justin Bons Bartjan Pfaff Daan van Selm Stork Drexhage
Mitchell Bons Kido Geerlof Kaj v.d. Heuvel Morris van Vliet
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Jack Harmsen (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Arie Vonk (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30
Donderdag: 20:00 – 21:30

 

VVZwammerdam uit de beker


Waar VVZwammerdam in de vorige ronden nog via penalties verder kwam in het bekertoernooi, kwam het daar vandaag net niet aan toe. CVC Reeuwijk stond na 90 minuten op 2 doelpunten en VVZwammerdam op 1 en dat was een klein wonder. Door veel afwezigen deed trainer Rob de Lange een beroep op enkele spelers uit het 2e en zo maakte A-junior Ole Jansze op overigens uitstekende wijze zijn debuut in de hoofdmacht. Dit team wist CVC Reeuwijk 70 minuten lang in de boeien te slaan, maar juist in die tussenperiode in de 1e helft sloeg CVC Reeuwijk toe met een tweetal lucky goals.

20151219 RTV Bodegraven 02 Kopie

De start van VVZwammerdam was goed. In het eerste kwartier schoot Kevin Bergshoeff tweemaal tegen de keeper. In de 16e minuut sloeg tegen de verhouding het noodlot toe. Een voorzet van de zijkant werd in eigen doel gewerkt. VVZwammerdam was op slag de draad kwijt, gaf de tegenstander veel ruimte en bood veel kansen. In de 30e minuut bleef een bal steken voor het eigen doel en CVC hoefde maar in te tikken: 2-0. Daarna was het met CVC Reeuwijk gedaan voor de rest van de wedstrijd. VVZwammerdam won vrijwel elk duel om de bal en Reeuwijk was op tegenhouden aangewezen. In de 40e minuut voerde Justin Bons een mooie actie uit, zette voor en Jordi de Groot tikte binnen.
.
Na rust was het helemaal eenrichtingsverkeer, maar VVZwammerdam kwam maar zelden aan een goede kans door stug verdedigen van de tegenstander. Het bleef bij knallen van halve afstand die door de keeper konden worden gekeerd. De overwinning van Reeuwijk werd met grote opluchting door spelers en supporters ontvangen en VVZwammerdam kon de terugreis aanvaarden met het gevoel dat de eerste helft van het seizoen positief is afgesloten. De supporters hebben in elk geval genoten van het strijdlustige spel van de Dammenaren.
.

Overige verslagen

unemployment tax management