VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

CVV Be Fair – VVZwammerdam: 3 – 2

.
De wedstrijd tussen de nummer 2 en de nummer 11 van de competitie liet geen of nauwelijks niveauverschil te zien. De eindstand had ook andersom kunnen zijn. Be Fair toonde geen moment de kandidaat te zijn voor de 2e periodetitel. De linies van de Veners sloten nauwelijks aan, de onderlinge communicatie werd overgeslagen in vooral commentaar op de leiding en zo dreigden de Waddinxveners door eigen toedoen ten onder te gaan.


             Lars Kremer startte deze middag sinds lange tijd weer in de basis


Dat Be Fair aan het eind met 3 punten het veld af mocht gaan, was minder eigen verdienste dan wel toe te schrijven aan individuele fouten bij VVZwammerdam. De individuele fouten in de verdediging van VVZwammerdam waren toe te schrijven aan verkeerde kant dekken in de 2e minuut (Ole Jansze)  laconiek verdedigen in de 37e minuut (Ruben de Bruin)  en collectief falen aan de linkerzijde (laten lopen) in de 90e minuut. Tussendoor kwam VVZwammerdam tot twee keer toe op gelijke hoogte (11e minuut penaltyfout op Jordi de Groot, benut door Koen Woudenberg) en in de 41e minuut Jordi de Groot op een goede actie van Koen Woudenberg.
.
Beslissend was het slotkwartier waarin VVZwammerdam geen greep kreeg kon houden op het middenveld en daar geen oplossing voor vond. Ook door een te dunne bezetting op dat deel van het terrein. De gok op de winst (met 3 spitsen) werd onverbiddelijk  afgestraft. In de slotminuut had VVZwammerdam nog op gelijke hoogte kunnen komen, maar, illustratief kwam VVZwammerdam kracht tekort om met een teenlengte de gelijkmaker te scoren.
.

Overige verslagen

unemployment tax management