VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

CVV Be Fair – VVZwammerdam: 3 – 2

.
De wedstrijd tussen de nummer 2 en de nummer 11 van de competitie liet geen of nauwelijks niveauverschil te zien. De eindstand had ook andersom kunnen zijn. Be Fair toonde geen moment de kandidaat te zijn voor de 2e periodetitel. De linies van de Veners sloten nauwelijks aan, de onderlinge communicatie werd overgeslagen in vooral commentaar op de leiding en zo dreigden de Waddinxveners door eigen toedoen ten onder te gaan.


             Lars Kremer startte deze middag sinds lange tijd weer in de basis


Dat Be Fair aan het eind met 3 punten het veld af mocht gaan, was minder eigen verdienste dan wel toe te schrijven aan individuele fouten bij VVZwammerdam. De individuele fouten in de verdediging van VVZwammerdam waren toe te schrijven aan verkeerde kant dekken in de 2e minuut (Ole Jansze)  laconiek verdedigen in de 37e minuut (Ruben de Bruin)  en collectief falen aan de linkerzijde (laten lopen) in de 90e minuut. Tussendoor kwam VVZwammerdam tot twee keer toe op gelijke hoogte (11e minuut penaltyfout op Jordi de Groot, benut door Koen Woudenberg) en in de 41e minuut Jordi de Groot op een goede actie van Koen Woudenberg.
.
Beslissend was het slotkwartier waarin VVZwammerdam geen greep kreeg kon houden op het middenveld en daar geen oplossing voor vond. Ook door een te dunne bezetting op dat deel van het terrein. De gok op de winst (met 3 spitsen) werd onverbiddelijk  afgestraft. In de slotminuut had VVZwammerdam nog op gelijke hoogte kunnen komen, maar, illustratief kwam VVZwammerdam kracht tekort om met een teenlengte de gelijkmaker te scoren.
.

Overige verslagen

unemployment tax management