VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – Alphense Boys: 1 – 0

 

VVZwammerdam heeft zichzelf op de ranglijst een goede dienst bewezen door Alphense Boys te verslaan. Het collectief van het dorp overwon het samenstel van individuen uit de centrumplaats.

Als antwoord op de column van de voorzitter van Alphense Boys in het AD: als centrumplaats win je het meestal op de macht en het getal – of eigenlijk altijd – met meer winkels en zogenaamde “meer mogelijkheden”  (meestal zich uitend in 12 soorten mayonaise in de winkels) maar nu, net als met de toekomstige buurtsuper van Coop in Zwammerdam, wint het als dorp als collectief en op kwaliteit van leven. Een buurtsuper is namelijk meer dan een “verdienmodel” van een grote keten.

VVZwammerdam beperkte zich in de 1e helft tot nauwkeurig verdedigen en had aan Kaj van den Heuvel een zeer betrouwbare sluitpost, die vijf keer een doelpoging moest verijdelen. Jordi de Groot scoorde in zijn 3e kans in de eerste helft, pal voor rust.

Na rust was VVZwammerdam de bovenliggende partij door vrijwel alle duels te winnen en compact te spelen. Bij Alphense Boys vloeiden de krachten weg (teveel kunstgraswedstrijden?) en VVZwammerdam weigerde de trekker over te halen. Koen Woudenberg en Mitchell Bons lieten de kansen liggen.

Volgende week uit naar vv Bodegraven. Ook weer zo’n plaats met veel supermarkten met (teveel) keus. 

Overige verslagen

unemployment tax management