VVZwammerdam 1


       
Selectie 2022-2023

 

Maico du Chatinier Gerald van Asselt Jeroen van Dorp Jordi de Groot
Justin Bons Koen Woudenberg Rick Vogels Lars Kremer
Jim van Vliet Martijn Vink Bryan van den Nieuwendijk Morris van Vliet
Nick van den Berg Reijer Peters Ruben de Bruin  
Chris Moors Thom de Bruin Stork Drexhage  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

Schoonhoven – VVZwammerdam 3-2

.
VVZwammerdam uit tegen laagvlieger vv Schoonhoven zou normaal gesproken in een overwinning van de Dammenaren gaan eindigen. In de veldverhouding gedurende 90 minuten kwam dat wel enigszins tot uitdrukking, maar niet in de score. VVZwammerdam beschikt over meer voetbalkwaliteiten, maar telkens wist Schoonhoven uit het niets een voorsprong te pakken of uit te bouwen, waardoor VVZwammerdam voortdurend op achtervolgen was aangewezen. De gebruikelijke drie doelpunten tegen kregen we ook nu weer, maar het maken van vier doelpunten lukte ons deze keer niet. We hebben twee kansen benut (Kenny in de 1e helft en Koen in de 2e helft), maar nog zeven onbenut: Koen, Kenny (4x), Lars en Reijer. Schoonhoven had aan 4 kansen genoeg om drie doelpunten te maken. Dat gebeurde al binnen 30 seconden: 1-0. Halverwege de eerste helft werd die voorsprong verdubbeld: 2-0. Vlak voor rust maakte VVZwammerdam een schitterende 2-1 via Kenny Blanken, geheel op eigen kracht.
.

.
Na rust voerde VVZwammerdam de boventoon, maar kreeg in de 50e minuut een plotse 3-1 te verwerken. Door slaperig middenveld-spel. De 5 kansen erna leverden slechts 1 doelpunt op. Door dit resultaat verliest VVZwammerdam nog geenszins het uitzicht op een mooie eindklassering.
.
Volgende week is de wedstrijd thuis tegen Zevenhoven en dat belooft, zoals elke week bij VVZwammerdam, weer een doelpuntenfestijn, met hopelijk VVZwammerdam 1 doelpunt meer dan de tegenstander.

  • Interview met keeper Wouter van Valen op Leiden Amateur Voetbal (klik hier)
  • Interview met trainer Rob de Lange op Studio Alphen (klik hier)

Overige verslagen

unemployment tax management