Selectie 2020-2021

Justin Bons Bartjan Pfaff Daan van Selm Stork Drexhage
Mitchell Bons Kido Geerlof Kaj v.d. Heuvel Morris van Vliet
Logo OkayColor
Trainers: Jack Harmsen (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Arie Vonk (keeperstrainer)
Verzorger: Vacature

VVZwammerdam – Voorschoten ’97: 4 – 2

VVZwammerdam heeft na een zestal trainingen de eerste oefenwedstrijd gespeeld. Tegenstander was de voetbal en atletiekvereniging Voorschoten’97, ontstaan uit een fusie in 1997 uit SVLV, Randstad Sport en SV Voorschoten. De wedstrijd begon spectaculair.

Na amper 15 seconden scoorde de nieuwe spits Daniel van Leeuwen zijn eerste doelpunt voor VVZwammerdam. In de 6e minuut voegde Daniel daar een tweede doelpunt aan toe: 2 – 0. Deze dreun kwam Voorschoten’97 niet meer teboven. In de 10e minuut werd wel de 2-1 aangetekend, maar Donny van der Neut tikte in de 12e minuut de 3 – 1 binnen en in de 33e minuut schoot Nick v. d. Berg de 4 – 1 fraai binnen.

Na rust was Voorschoten’97 optisch sterker, maar schiep zich weinig kansen. Al met al een leuke start van ons team voor een talrijk opgekomen publiek, met een fijn zonnetje erbij. Een mooi debuut voor keeper Kelvin Jansen en spits Daniel van Leeuwen, die zich moeiteloos aanpasten aan ons vertrouwde team.

Volgende week is er thuis in de ochtend een spectaculair jeugdtoernooi voor de jongste jeugd met deelname van diverse regioteams, gespeeld volgens de nieuwe spelregels en speelt het eerste uit tegen Loosdrecht.