VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam – CVV Be Fair: 2 – 3

.
Helaas hebben de twee treffens tussen beide ploegen in deze competitie niet 1 punt opgeleverd voor VVZwammerdam. Ook vandaag waren de mannen uit Waddinxveen te sterk. Er viel niet veel op de zege af te dingen. Voor VVZwammerdam was alleen zuur dat de 3e treffer in de 94e minuut viel, toen VVZwammerdam al een half uur met 10 man stond te verdedigen.


                                  Daniël van Leeuwen in duel

.
In het eerste halfuur was Be Fair veel sterker en kreeg vijf kansen, waarvan er één tegen de lat eindigde. In het laatste kwartier voor rust kwam VVZwammerdam aan zijn beste periode van de hele wedstrijd. Van de vier kansen gingen er twee in. Eerst één van Daniel van Leeuwen die zijn lichaam goed gebruikte, in de 38e minuut. In de 41e minuut benutte Lars Kremer een penalty feilloos: 2 – 0.
.
Meteen na rust (Lars Kremer was in de rust geblesseerd uitgevallen) ging het fout en kreeg Be Fair een strafschop: 1 – 2. In de 64e minuut mocht Mark van Zoest met rood inrukken na het tegenhouden van een doorgebroken speler. Er volgenden kleine kansen voor Be Fair en in de 78e minuut kwam de gelijkmaker. VVZwammerdam leek het gelijkspel over de streep te trekken, maar dat lukte net niet. In de laatste minuut scoorde Be Fair en was daarmee niet alleen de beste, maar ook de gelukkigste. Volgende week uit tegen DWO. Daar hebben we nog iets tegen recht te zetten. We weten uit het verleden dat dat wel eens goed af kan lopen voor Damme in Zoetermeer. 😉

Overige verslagen

unemployment tax management