VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – CVV Be Fair: 2 – 3

.
Helaas hebben de twee treffens tussen beide ploegen in deze competitie niet 1 punt opgeleverd voor VVZwammerdam. Ook vandaag waren de mannen uit Waddinxveen te sterk. Er viel niet veel op de zege af te dingen. Voor VVZwammerdam was alleen zuur dat de 3e treffer in de 94e minuut viel, toen VVZwammerdam al een half uur met 10 man stond te verdedigen.


                                  Daniël van Leeuwen in duel

.
In het eerste halfuur was Be Fair veel sterker en kreeg vijf kansen, waarvan er één tegen de lat eindigde. In het laatste kwartier voor rust kwam VVZwammerdam aan zijn beste periode van de hele wedstrijd. Van de vier kansen gingen er twee in. Eerst één van Daniel van Leeuwen die zijn lichaam goed gebruikte, in de 38e minuut. In de 41e minuut benutte Lars Kremer een penalty feilloos: 2 – 0.
.
Meteen na rust (Lars Kremer was in de rust geblesseerd uitgevallen) ging het fout en kreeg Be Fair een strafschop: 1 – 2. In de 64e minuut mocht Mark van Zoest met rood inrukken na het tegenhouden van een doorgebroken speler. Er volgenden kleine kansen voor Be Fair en in de 78e minuut kwam de gelijkmaker. VVZwammerdam leek het gelijkspel over de streep te trekken, maar dat lukte net niet. In de laatste minuut scoorde Be Fair en was daarmee niet alleen de beste, maar ook de gelukkigste. Volgende week uit tegen DWO. Daar hebben we nog iets tegen recht te zetten. We weten uit het verleden dat dat wel eens goed af kan lopen voor Damme in Zoetermeer. 😉

Overige verslagen

unemployment tax management