VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

Semper Altius 1 – VVZwammerdam 1: 2-2

Voor VVZwammerdam voelde het uiteindelijke resultaat van de uitwedstrijd tegen Semper Altius als een nederlaag, terwijl er toch echt 2-2 op het bord stond. Reden daarvoor was dat VVZwammerdam 2 keer – verdiend- op voorsprong was gekomen in de wedstrijd en beide keren de voorsprong knullig verspeeld werd. Voeg daaraan toe dat beslissingen van de scheidsrechter over en weer niet altijd goed werden begrepen en het het resultaat was daar.

IMG 9079 Kopie
                                Toine Kremer scoort hier de 0-1 voor Damme

VVZwammerdam opende de wedstrijd goed. Tegen de physiek sterke tegenstanders werd zo goed en zo kwaad als het ging gepoogd combinerend het vijandelijke doel te bestoken. In de 11e minuut schoot Toine Kremer rakelings voorlangs. In de 19e minuut tikte Toine een door de keeper geloste vrije trap van Maarten van Riessen binnen: 0-1. Drie minuten later maakte Semper Altius ogenschijnlijk handig een paar aanvallende fouten en het stond alweer gelijk. Nog voor de rust strandde tot tweemaal toe een uitstekende Zwammerdamaanval op de doelman. Na rust ging VVZwammerdam door waar het voetballend gebleven was. Jordi de Groot knalde in de 1e minuut na rust op de keeper. VVZwammerdam bleef de bovenliggende partij en kwam in de 65e minuut na een vlotlopende aanval via Maarten van Riessen op 1-2. Het laatste kwartier van de wedstrijd gooide Semper Altius er nog een schepje bovenop en dat werd Zwammerdam uiteindelijk teveel. De gastheren kwamen voetballen niet door de Zwammerdamlinies heen, maar wisten wel een eindeloze reeks vrije trappen in de wacht te slepen en uiteindelijk ook een penalty in de 84e minuut. De strafschop werd benut: 2-2. VVZwammerdam heeft deze wedstrijd laten zien met verzorgd spel te kunnen blijven strijden voor de overwinning. De puntendeling was uiteindelijk meer dan verdiend.

IMG 3966 Kopie
                                            Gevaar voor het Damse doel

IMG 9159 Kopie
                                            Gerald van Asselt aan de bal

IMG 3957 Kopie
                                     Toine Kremer scoort hier de 0-1

IMG 3960 Kopie
                               Mitchell Henkes werd hard aangepakt vanmiddag

IMG 3986 Kopie
                               Jordi de Groot met een doelrijke kans

IMG 9114 Kopie
                               Keeper  Wouter van Vaalen brengt redding

IMG 4008 Kopie
              Maarten van Riessen scoort hier de 1-2 op aangeven van Toine Kremer

IMG 9127 Kopie
                                De 1-2 van Maarten vanuit een ander hoek

IMG 9134 Kopie
                                                    Damme 1 juicht

IMG 9140 Kopie
                       Mark Noorlander krijgt tekst en uitleg van de scheidsrechter

 

Overige verslagen

unemployment tax management