VVZwammerdam 1


       
Selectie 2018-2019
Gerald van Asselt Ruben de Bruin Reijer Peters  
Nick van den Berg Ole Jansze Marijn Vink  
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg  
Justin Bons Bartjan Pfaff Mark van Zoest Thijs Nulle
Mitchell Bons Stork Drexhage Kaj v.d. Heuvel Jordi de Groot
Logo OkayColor NieuweLogo Wooning
Begeleiding:                           
Trainers: Jack Harmsen, Andre van der Voort (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30
Donderdag: 20:00 – 21:30

 

VVZwammerdam 1 – Argon 2 : 1 – 2

.
Volgende week op zaterdag 19 januari komt VVSB voor de competitie op bezoek in Zwammerdam (ronde 13). In de aanloop daarnaartoe speelt VVZwammerdam 1 twee potjes om het ritme weer op te pakken. Komende dinsdag uit bij Kagia voor de Rabobank-cup. Bij winst zijn we door naar de volgende ronde. Vandaag stond een oefenpot tegen res. hoofdklasser Argon 2 op het programma. Het was een hoopgevend optreden van onze groen-witten.


            Rogillio Swaalep was letterlijk en figuurlijk terug aan het front.

Na een gelijkopgaand begin kwam Argon 2 rond de 20e minuut op een rij aan 4 kansen door een opzichtig falende verdediging, waarbij ‘mannetjes’ uit de rug konden weglopen. VVZwammerdam kon daar twee kansen van Reijer Peters, waarvan 1 schot tussen de palen, tegenover stellen. Ondertussen, 23ste minuut, maakte Alec Hazekamp van de JO19-1 zijn debuut in het 1e (gefeliciteerd, Alec). Hij verving de geblesseerde Mark van Zoest.
.

Alec Hazekamp had zich gelijk onsterfelijk kunnen maken, deze kans ging nipt naast.
.
Na rust hetzelfde beeld. VVZwammerdam kwam uit een tiental mogelijkheden niet tot een secure laatste voorzet en Argon 2 bleef loeren. In de 58e en 59e minuut doorbraken beide ploegen hun schotloosheid. De 0-1 werd binnen 1 minuut gevolgd door de 1-1 door Reijer Peters (assist van Thijs Nulle), die daarmee tot de gevaarlijkste aanvaller kon worden gekroond. Daarbij kreeg hij in de tweede helft vooral veel steun van Rogillio Swaalep die zijn heroptreden luister bijzette met goede voorzetten en haarscherpe acties in aanvallend opzicht. Omdat het achterin toch weer een keer fout ging (aanvallend denken en verdedigen vergeten in de 83e minuut) gingen de gasten er toch nog met een 1-2 overwinning vandoor, … naar Mijdrecht.
.

                        Doelman Emiel Samsom kijkt de bal naast.

Overige verslagen

unemployment tax management