VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam overklast Kagia: 0 – 0

.
Zelden eindigt een wedstrijd in 0 – 0 als de kansenverhouding 14 – 5 is. Meestal ligt de uitslag dan in de buurt van 3-1. Dat werd het niet bij Zwammerdam, dat zich tevreden mocht stellen met het idee dat alle teams die zijn ontmoet behalve DoCoS, hetzelfde of minder aan boord hebben dan VVZwammerdam. .

20151205 13 VVZ Kagia ReijerPeters
.
Dat is alvast de conclusie uit de eerste ronde in de competitie die volgende week voor ons vlaggenschip wordt besloten met de uitwedstrijd bij Floreant in Boskoop. Twee dingen werden duidelijk: VVZwammerdam gaat nog stijgen in de ranglijst en Kagia, als het niet oppast, staat een vrije val te wachten.Er was sprake van een opeenstapeling van kansen voor VVZwammerdam in de eerste helft. In het eerste kwartier al was VVZwammerdam heer en meester. In de 1e minuut miste Kevin Bergshoeff rakelings. In de 8e minuut haalde Reijer Peters half-om: net in de handen van de doelman. In de 9e minuut miste Lars Kremer alleen voor de keeper en een minuut later schoot hij over het doel uit kansrijke positie. Kagia werd intussen bijna in het zadel geholpen door het weggeven van een drietal kansen door de VVZwammerdam-defensie in de minuten 5 en 18. Voor rust maaide Toine Kremer nog mis (21e minuut) en waren er verder nog kansen voor Kevin Bergshoeff en Justin Bons. Acht kansen voor VVZwammerdam tegen vier voor het matige Kagia.
.

Na rust niet anders. Na een plaagstoot in de 1e minuut na rust, kwam Kagia niet meer in de buurt van het Zwammerdam-doel. De Dammenaren gingen door op het ingeslagen pad. In de 52e minuut schoot Reijer Peters na een fantastische draai tegen de lat. Amper twee minuten later werd Toine Kremer ternauwernood door de Kagia-doelman gestuit. Er volgden daarna nog twee scrimmages voor het Kagia-doel waaruit VVZwammerdam niet wist te scoren. In het vervolg leek Justin Bons een strafschop de verdienen in de 67e minuut en vond een kopbal van Kevin Bergshoeff geen genade. Al met al een heel leuke voetbalmiddag, onder uitstekende arbitrale leiding en in sportieve omstandigheden.
.
We zien u volgende week in Boskoop!

Overige verslagen

unemployment tax management