VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024


Motto:
één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan van den Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn de Groot Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam 1 – Oosterheem 1: 3-0

VVZwammerdam heeft de start van de tweede competitiehelft niet gemist. Meteen werden er drie punten aan het totaal van 19 toegevoegd zodat VVZwammerdam zich nu feitelijk tot het achtervolgingsgroepje op de top 3 DWO-SEV-Kagia kan rekenen. Oosterheem bleek een ideale tegenstander om op gang te komen in de race die misschien begin mei wel tot een mooie eindklassering kan leiden in de 3e klasse.

20140118 PupilvandeWeek

VVZwammerdam trok na het beginsignaal het initiatief meteen naar zich toe. De breed opgezettte aanvallen leidden tot drie mooi kansen die door Mitchell Henkes en Reijer Peters om zeep werden geholpen. In de eerste helft waren er nog dikke kansen voor Maarten van Riessen en Mitchell Bons. Als onderbreking was er een uitstekende 1-0 door Reijer Peters en een niet te missen kans voor Oosterheem. Gelukkig dat we geen kunstgras hebben en een polletje VVZwammerdam redde. De rust ging in met 1-0 en het gevoel dat er meer in het vat zat.
.

Met een goede instelling ging VVZwammerdam de tweede helft aan de slag. Van Oosterheem werd niet veel heel gelaten en de ene na de andere aanval rolde richting Oosterheemdoel. De overigens uitstekende doelman moest twee keer capituleren: eerst zorgde Maarten van Riessen na een kwartier voor de 2-0. Diep in de tweede helft scoorde Reijer Peters zijn tweede: 3-0. Verder gingen er nog kansen verloren voor Mitchell Bons, Sander Schmand, Reijer Peters, Maarten van Riessen (lat), Mitchell Henkes en de uit Florida ingevlogen Toine Kremer. Het rendement lag vanmiddag dus op 25% en bleef aan de lage kant. Maar niet getreurd: je moet je pas zorgen gaan maken als je geen kansen weet te creëren. En als je er veel creëert, mag je er best een paar missen. Tegen Oosterheem werd dat in elk geval niet afgestraft.

Overige verslagen

unemployment tax management