Siveo 1 – VVZwammerdam 1: 0 – 3

VVZwammerdam heeft de lijn doorgetrokken en weer drie doelpunten gescoord. Eerst tegen Sportief, toen tegen Altior en Bodegraven. Nu moest in het bekerduel de Siveo-doelman drie keer naar het net. Prettig was dat deze keer wel de 0 werd gehouden en de verdediging solide oogde. Aan het veldspel is nog wel veel te verbeteren. Slechts sporadisch lukte het de Dammenaren in de eerste 20 minuten om de bal drie keer naar elkaar toe te passen. De tweede keer dat dat vijf keer lukte, was het meteen raak: Maarten Van Riessen scoorde in de 41e minuut de 0-1 uit een vlot lopende aanval.

20150829 04 Siveo VVZ 0-3 Kopie
           Jordi de Groot scoorde twee keer deze middag binnen een minuut

In de tweede helft ontstond er meer ruimte voor VVZwammerdam en scoorde Jordi de Groot de bevrijdende 0-2 en 0-3. Ook daar gingen combinaties over een aantal schijven aan vooraf. Kortom: we worden steeds meer een homogeen team dat alleen nog maar beter kan gaan voetballen door nog mmer te durven voetballen, ruimte te creƫren, aanspeelbaar te zijn en elkaar in de combinatie te zoeken. We gaan zondag horen of die genoeg is voor de 2e ronde van de KNVB-beker. Bodegraven moet minstens een punt pakken tegen het nog ongeslagen Altior.