VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

Siveo 1 – VVZwammerdam 1: 0 – 3

VVZwammerdam heeft de lijn doorgetrokken en weer drie doelpunten gescoord. Eerst tegen Sportief, toen tegen Altior en Bodegraven. Nu moest in het bekerduel de Siveo-doelman drie keer naar het net. Prettig was dat deze keer wel de 0 werd gehouden en de verdediging solide oogde. Aan het veldspel is nog wel veel te verbeteren. Slechts sporadisch lukte het de Dammenaren in de eerste 20 minuten om de bal drie keer naar elkaar toe te passen. De tweede keer dat dat vijf keer lukte, was het meteen raak: Maarten Van Riessen scoorde in de 41e minuut de 0-1 uit een vlot lopende aanval.

20150829 04 Siveo VVZ 0-3 Kopie
           Jordi de Groot scoorde twee keer deze middag binnen een minuut

 

In de tweede helft ontstond er meer ruimte voor VVZwammerdam en scoorde Jordi de Groot de bevrijdende 0-2 en 0-3. Ook daar gingen combinaties over een aantal schijven aan vooraf. Kortom: we worden steeds meer een homogeen team dat alleen nog maar beter kan gaan voetballen door nog mmer te durven voetballen, ruimte te creƫren, aanspeelbaar te zijn en elkaar in de combinatie te zoeken. We gaan zondag horen of die genoeg is voor de 2e ronde van de KNVB-beker. Bodegraven moet minstens een punt pakken tegen het nog ongeslagen Altior.

            

Overige verslagen

unemployment tax management