Selectie 2019-2020

Justin Bons Bartjan Pfaff Mark van Zoest Stork Drexhage
Mitchell Bons Stork Drexhage Kaj v.d. Heuvel Bruce van Oostrum
Logo OkayColor
Trainers: Jack Harmsen (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Arie Vonk (keeperstrainer)
Verzorger: Vacature

VVZwammerdam – Bodegraven: 3 – 1

VVZwammerdam heeft een degelijke overwinning geboekt in de tweede bekerwedstrijd. Er werden, vooral in de eerste helft, goede patronen gemaakt en dat resulteerde in twee doelpunten van Lars Kremer uit een penalty (hands)  en Maarten van Riessen. In de tweede helft was de wedstrijd meer in evenwicht en wist Bodegraven een 3e Dams doelpunt door Maarten van Riessen te beantwoorden met een eretreffer. Vanwege de duisternis en de regen deze keer geen foto’s van de wedstrijd. Door het gelijkspel in de andere wedstrijd (Siveo – Altior 1-1) in de poule moet VVZwammerdam, zelfs bij een overwinning uit om 14.30 uur bij Siveo a.s. zaterdag, afwachten wat Altior thuis presteert tegen Bodegraven op zondag.