VVZwammerdam 1


       
Selectie 2022-2023

 

Maico du Chatinier Gerald van Asselt Jeroen van Dorp Jordi de Groot
Justin Bons Koen Woudenberg Rick Vogels Lars Kremer
Jim van Vliet Martijn Vink Bryan van den Nieuwendijk Morris van Vliet
Nick van den Berg Reijer Peters Ruben de Bruin  
Chris Moors Thom de Bruin Stork Drexhage  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam – Koudekerk: 1-1


De derby tussen ons eerste elftal en de gasten uit Koudekerk stond 90 minuten bol van de spanning. Tot in de laatste minuut in de extra tijd was niet te zeggen welke ploeg de overwinning zou opstrijken. Uiteindelijk konden beide ploegen vrede hebben met het gelijkspel, waarbij Koudekerk zich moreel winnaar mocht noemen omdat zij het een uur lang met 10 man moesten doen en in de tweede helft de bovenliggende partij waren.

vvz1KdK

De ploegen waren het eerste halfuur erg aan elkaar gewaagd. Maarten van Riessen miste in de 6e minuut alleen voor de keeper, maar in de 22e minuut miste Koudekerk een dot van een kans. Er werden voortdurend stevige duels uitgevochten zonder dat het onsportief werd. De scheidsrechter had zijn handen vol aan het beoordelen van allerlei duels. Koudekerk liep daarbij een stevige tik op omdat de rechtsback na twee gele kaarten mocht inrukken in de 34e minuut. Even daarna, in de 40e minuut drukte VVZwammerdam goed door en scoorde via Kevin Bergshoeff met een schuiver in de verre hoek: 1-0. Nog voor rust kreeg Koudekerk een grote kans op de gelijkmaker, maar de uitstekende doelman Wouter van Valen redde koelbloedig.

Na rust lag ondanks de 10 tegen 11 situatie het initiatief bij Koudekerk. VVZwammerdam wilde vooral achterin op zeker spelen en dat kwam het spelpeil niet ten goede. Koudekerk kon op het middenveld steeds meer zijn gang gaan. Dat kwam ook omdat stoorzender en gangmaker, tevens opbouwer, Kevin Ruiter geblesseerd het veld moest verlaten. In de 62e minuut kreeg VVZwammerdam een uitgelezen kans om uit te lopen naar 2-0, maar de voorzet van Maarten van Riessen ging rakelings voorlangs. Twee minuten later scoorde Koudekerk een mooie gelijkmaker, waarbij de Damse defensie uiteen werd gereten. In de 73e en 74e minuut schiepen Justin Bons en Maarten van Riessen zich twee mooie kansen, maar beide keren ging het net mis. Het slot was weer voor Koudekerk dat graag met een driepunter naar huis wilde terugkeren. In de 78e minuut ging het voor de Koudekers net mis en in de 90e minuut ging een vrije trap er bijna in.

Overige verslagen

unemployment tax management