VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024


Motto:
één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan van den Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn de Groot Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam – Haz. Boys: 2 – 0

.
VVZwammerdam is de tweede competitiehelft goed begonnen met een overwinning in de derby tegen Hazerswoude. In de lijn van de afgelopen wedstrijden werd er een degelijke pot op de grasmat gelegd waarbij de eindscore de veldverhoudingen goed weergaf. VVZwammerdam schiep zich 8 kansen en Hazerswoude Boys welgeteld 2. Bij een gemiddelde score van 25% kun je dan statistisch de einduitslag bepalen op 2 tegen 0,5, maar dan naar beneden afgerond werd het 2-0
.
17 Kopie

De eerste kans in de wedstrijd was wel voor Hazerswoudse Boys, dat het initiatief naar zich toe wilde trekken. In de 7e minuut moest doelman Wouter van Valen handelend optreden. Amper 1 minuut later kwam VVZwammerdam aan zijn eerste kans en het was meteen raak. De te ver opgerukte Hazerswoudse verdediging liet Justin Bons vrij en die wist in de counter Kevin Bergshoeff te bedienen. Kevin drukte resoluut af: 1 – 0. De eerste helft kwam VVZwammerdam nog aan een reeks kansen om de voorsprong uit te breiden. In de 23e minuut schoot Toine Kremer een vrije trap tegen het houtwerk (tegenwoordig aluminium). In de 33e minuut kreeg onze brigade 2 kansen in 1 actie, o.a. voor Justin Bons. Twee minuten later kopte spits Toine Kremer een prima voorzet van Kevin Bergshoef nipt  naast.
.

De tweede helft gaf eenzelfde beeld, maar dan met minder kansen over en weer.  De eerste kans was voor de (overigens uiterst sportief spelende) gasten, in de 52e minuut. Nadat in de 56e minuut een fraaie aanval van VVZwammerdam niet werd afgerond, was het in de 71e minuut wel raak. Reijer Peters wist met zijn laatste krachten Mittchell Bons te bereiken die voor de 2 – 0 zorgde. In de 73e minuut vond Mitchell Bons nog zijn broer Justin, die echter over het doel mikte. Door deze overwinning verstevigt VVZwammerdam zijn plaats in de middenmoot en ziet het uit naar de volgende derby tegen Koudekerk volgende week.
.

Overige verslagen

unemployment tax management