VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

SCH’44 – VVZwammerdam 1-1

Het goede nieuws is dat we volgende week thuis tegen Cabauw het volledig in eigen hand hebben of we wel of niet de 1ste periodetitel binnenhalen. De Top-4 speelden vandaag op Super Saturday tegen elkaar 1-1 en dan veranderen de onderlinge verhoudingen uiteraard niet.

Damme liet in Harmelen een prima eerste helft zien. SCH’44 kwam er niet aan te pas, maar het zat de Dammenaren niet mee. Na vijf minuten maakten Justin Bons al een prachtige goal – na een prima combinatie – maar de assistent-grensrechter vond het een buitenspel-geval en de scheidsrechter nam dat over. We kunnen er van alles van vinden maar Studio Alphen was er met de camera, maandagavond aanstaande na de uitzending weten we meer. De groenhemden bleven veel sterker zonder dat SCH er aan te pas kwam, ze kwamen nauwelijks op onze helft en doelman Maico du Chatinier had letterlijk geen bal te doen. Het noopte de trainer van SCH dan ook om na een half uur al de eerste wissel in te brengen. Na ruim een half uur brak linksback Reijer Peters door, maar eenmaal op de achterlijn kon hij de bal niet terugleggen op een instormende collega. Dus peerde hij de bal maar zelf op de goal en de uitstekende doelman van SCH verwerkte hem tot hoekschop. En die had dan weer door Jim van Vliet kunnen worden verzilverd. Al met al had het met de rust toch al wel minstens 0-2 kunnen en moeten staan.

Na rust tapten de geel/zwarte gastheren uit een geheel ander vaatje: dominanter en vooral ook steviger, terwijl Damme steeds slordiger werd. Stevige overtredingen waarvan onze buitenspelers (Koen en Justin) slachtoffer werden. De gele kaarten bleven beperkt tot twee. Eén voor een forse overtreding t.o.v. Justin Bons en onze Martijn Vink kreeg ook een gele kaart. Hij liep namelijk na een blessurebehandeling te vroeg het veld weer in. Kijk, … en dat mag dus niet na een rotschop. VET geel voor het slachtoffer. Volkomen terecht, daar was vriend en vijand het roerend over eens. 😉

Maar vervolgens het echte vuurwerk met twee doelpunten rond de 70ste minuut: prachtige goals van o.a. onze spits Jordi de Groot, … maar we waren nog aan het feestvieren en SCH had vanaf de aftrap alweer de gelijkmaker gemaakt. Misschien maandagavond nog maar eens vertraagd afdraaien hoe dat kon gebeuren en vooral om te genieten van die heerlijke goal van Jordi.

Daarna werd werd het nog voor beide partijen inclusief de toeschouwers billen knijpen. Maar het bleef 1-1 en ook Rohda’76 tegen VEP bleef 1-1. Misschien maar goed ook, … een 1ste periode binnen halen doe je liever thuis aan de Spoorlaan. We zien u graag komende zaterdag 19 november om 14:30 uur langs de lijn tegen vv Cabauw, de koploper van het rechterrijtje, uit Lopik (opgericht in 1958).

  • Verslaggever Cees van Leeuwen heeft wat mensen geïnterviewd: volgt nog
  • Foto’s komen zondag hier op de site en Facebook
  • TV-Beelden van Studio Alphen staan komende maandagavond op YouTube
  • Maandag ook een verslag in het AD 

 

Overige verslagen

unemployment tax management