VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

Zevenhoven – VVZwammerdam 1 – 0

.
VVZwammerdam heeft de eerste competitiewedstrijd verloren tegen Zevenhoven. De wedstrijd verdiende geen overwinnaar, maar niemand uit Zevenhoven zal daarom malen. De trainer van Zevenhoven had vooraf al een goede voorspelling gedaan. “Zwammerdam beschikt over behendige buitenspelers, maar is achterin in het centrum kwetsbaar”.


.
Een kwartier voor tijd kwam het uit. Eén van de behendige buitenspelers liep zich vast, de restverdediging ontbrak, het verdedigingscentrum moest een riskante vrije trap toestaan en meteen was het raak. Het verschil kwam ook tot uitdrukking in het benutten van een vrije trap. Zevenhoven schoot een kwartier voor tijd direct binnen. VVZwammerdam maaide na een identieke vrije trap over de bal vijf minuten later. Tussendoor was VVZwammerdam de bovenliggende partij en had in Reijer Peters de absoluut beste speler van het veld. Liefst zeven keer was hij dreigend voor het doel van Zevenhoven en veel balveroveringen schreef hij op zijn naam.

Van de vleugels kwam het niet vandaag. Maar twee voorzetten uit kansrijke situaties die daadwerkelijk aankwamen. Misschien moeten we met een vleugel minder gaan voetballen en Reijer Peters loopruimte bieden, 4-4-2 …?  Zaterdag de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen v.v. Linschoten dat met 3-1 won van Alphense Boys (za). Koploper vanaf dag 1 is de gedoodverfde kampioen SCH’44 die WDS met 7-1 verpletterde.

Overige verslagen

unemployment tax management