VVZwammerdam 1


       
Selectie 2018-2019
Gerald van Asselt Ruben de Bruin Reijer Peters  
Nick van den Berg Ole Jansze Marijn Vink  
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg  
Justin Bons Bartjan Pfaff Mark van Zoest Thijs Nulle
Mitchell Bons Stork Drexhage Kaj v.d. Heuvel Jordi de Groot
Logo OkayColor NieuweLogo Wooning
Begeleiding:                           
Trainers: Jack Harmsen, Andre van der Voort (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30
Donderdag: 20:00 – 21:30

 

VVZwammerdam – CVC Reeuwijk: 0 – 2

Wie de meeste kansen weet te scheppen wint meestal. Die wet ging ook vandaag op. VVZwammerdam schiep zich 5 kansen, maar raakte slechts paal en driemaal lat. CVC Reeuwijk kon zich vanuit zijn schulp 8 kansen scheppen en maakte 2 doelpunten.

IMG 3666 Kopie
                           Gerro weet nu ook waar Abraham de mosterd vandaan haalt

 

In de eerste helft wees niets op wat zich in de tweede helft aan spektakel zou ontrollen. Enkele kleine kansjes over en weer waren er wel, VVZwammerdam had een voortdurend optisch overwicht, maar het duurde tot de 43e minuut toen Mitchell Henkes plotseling de lat raakte en het eerste echte gevaar was gesticht. Na rust brak het spektakel echt los.

VVZwammerdam trok vol ten strijde. In de 2e minuut na rust werd een kopbal van Mark Noorlander nipt overgetikt door de uitstekende keeper van CVC Reeuwijk. In de 10 minuten erna raakte Mitchell Bons een keer de lat en een keer de paal. Intussen brak CVC Reeuwijk regelmatig uit met scherpe counters en schiep zich ook diverse kansen. Deze waarschuwingen waren niet aan VVZwammerdam besteed. De achterhoede die de eerste helft goed stond werd nu regelmatig overlopen, vooral toe te schrijven aan het ontbreken van rugdekking of het maken van verkeerde keuzes. De 0-1 kon niet uitblijven en viel na weer een counter. Doelman Wouter van Valen kwam ver uit zijn doel in aanvaring met een Reeuwijker en de uitstekend leidende scheidsrechter Hooijer kon niets anders dan Wouter van Valen uit het veld zenden. Uit de toegekende vrije trap scoorde CVC Reeuwijk via de muur zowaar meteen, het eerste schot tussen de palen in de hele wedstrijd tot dan toe, en de doelman die het overkwam was inmiddels invaller Remco Tuinenburg. De wedstrijd was daarmee gespeeld, hoewel nog een klein halfuur op de digitale klok was te spelen. Aan het spel maken kwam VVZwammerdam in het geheel niet meer toe en het moest toestaan dat CVC Reeuwijk zich nog een aantal kansen schiep. Na diverse goede reddingen van Remco Tuinenburg maake CVC Reeuwijk de wedstrijd af in de 81e minuut met een tweede doelpunt.

Al met al is de conclusie dat VVZwammerdam met enig geluk de wedstrijd had kunnen beslissen. Bij de spelers moet zeker het gevoel zijn geweest dat ze pech hebben gehad. Beide is waar: VVZwammerdam had het geluk in de afwerking niet, maar ook niet de kunde om de tegenstander van kansen af te houden en dan kan het vriezen of dooien. Jammer, maar nu weer verder naar de thuis wedstrijd op 2e Paasdag tegen BSC’68 en met hopelijk weer spektakel en dan wel een goede afloop voor VVZwammerdam.

 

Overige verslagen

unemployment tax management