VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – VV Linschoten: 2 – 1

.
VVZwammerdam heeft zichzelf een goede dienst bewezen door te winnen van concurrent Linschoten. Het was van beide kanten een rommelig potje, waarbij geen van beide partijen een echt overwicht wist te scheppen. Waar vorige week een verdiend gelijkspel uit handen werd gegeven, kwam VVZwammerdam vandaag niet ongelukkig aan een driepunter.
.
De overwinning kwam vooral tot stand door het effectieve spel van Reijer Peters die dit keer wel de ruimte vond om ver door te dringen om in scoringsrijke positie te komen. In de 9e minuut had hij daar een mooie combinatie voor nodig waarbij Koen Woudenberg met de beslissende voorzet kwam. Reijer kopte de voorzet mooi in. Nadat Linschoten in de 34e minuut een serie missers in de groen-witte achterhoede had afgestraft (1-1) gebeurde er lange tijd niet erg veel.
.
Uiteindelijk ging Reijer Peters alleen met de bal aan de haal in de 80e minuut. Vanaf 20 meter schoof hij de bal precies in de hoek. Daarna beleefde Zwammerdam nog een angstig kwartier waarbij Linschoten diverse keren dicht bij de gelijkmaker was.
.
Volgende week speel VVZwammerdam uit tegen Kamerik dat nog met lege handen staat. Hopelijk kunnen we een keer ons beste spelniveau halen over een hele wedstrijd.

Overige verslagen

unemployment tax management