VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

LSVV’70 – VVZwammerdam 2-1

VVZwammerdam heeft dit seizoen voor de tweede keer een dubbele nederlaag geleden in de derde klasse A. Was eerder Kagia twee keer te sterk. Nu voegde zich daar LSVV’70 bij. De Leidse studenten strijden voor lijfsbehoud en traden in hun sterkste opstelling aan.

IMG 5954 Kopie
                          Mitchell Henkes probeert de bal te veroveren

VVZwammerdam wist in de eerste helft goed en gecontroleerd gebruik te maken van de ruimte die het aandringende en voor de laatste kans vechtende  LSVV’70 bood. De 0-1 door Reijer Peters in de 40e minuut was daar een logisch gevolg van. Zeker Niels Koolwijk zal wel eens gedacht hebben dat het 0-2 had moeten zijn met de rust.

De wedstrijd werd echter volkomen onverwachts in de definitieve plooi gelegd toen LSVV’70 direct na rust in de  1e en de 3e minuut twee keer scoorde. Beide keren stond de verdediging van VVZwammerdam te slapen. In de tweede helft werd LSVV’70 nog 1 keer echt gevaarlijk en raakte de lat in de 80e minuut. VVZwammerdam miste veel halve kansen en mogelijkhkeden. Reijer Peters, Mitchell Henkes, Maarten van Riessen en de ingevallen Mitchell Bons misten bij elkaar zes kansen. Vermeld moet worden dat de doelman van LSVV’70 enkele zeer goede reddingen verrichtte bij deze kansen. VVZwammerdam miste deze wedstrijd enkele basispelers, van wie is te hopen dat zij in het Paasweekend, wanneer het er echt om gaat, fit zijn.

Lees hier het verslag op de website ‘Leiden Amateur Voetbal’ vanuit het perspectief van een Leidse correspondent (klik hier)

IMG 5892 Kopie
                                Damme gevaarlijk voor het doel van LSVV’70

IMG 5946 Kopie
                                               Lars Kremer aan de bal

IMG 5903 Kopie
                                    Niels Koolwijk met een grote scoringskans

IMG 5847 Kopie
                             Reijer Peters op weg naar de 0-1 voor Damme 1

IMG 5975 Kopie
                                     Maarten van Riessen op snelheid

IMG 5976 Kopie
                                   Toine Kremer komt net te laat

IMG 5977 Kopie
                                                         Oefffffffffffffff
.

 

Overige verslagen

unemployment tax management