VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

Verslag VVZ – SVA: 4 – 2

.
De eerste oefenwedstrijd van VV Zwammerdam leverde een verdiende 4-2 overwinning op. Na een snel verkregen 2-0 voorsprong kwam Aarlanderveen vlak na rust terug tot 2-2. Na rust zette Zwammerdam echter goed door en schiep zich veel kansen.  In het laatste deel van de wedstrijd werden de kansen plots wel verzilverd – met twee assists van debutant Kido Geerlof  (foto) – en kwam de 4-2 op het scorebord.

.
De grootste winnaars van de dag waren de vrijwilligers die alles in goede banen wisten te leiden. Waarschijnlijk vergeten we iemand, maar het lijstje is indrukwekkend: Martin Stolwijk ( jarig), Jantien Stolwijk, Petra Peters, Jaap Peters, Louis Kroft, Francien Niesing, Simon Oosterbeek, Jeep Oosterloo, Rien van Harselaar, Jan Hoogeboom, Leen Kwakernaak, Hans van Beek, Jan van Dorp sr, Jan van Dorp jr en Jozef Kindt. Daar tellen we bij op de  schoonmaakploeg die maandag zijn handen vol zal hebben: Piet van de Wolf, Karel Vlasveld en Nico Hoogeveen. Samen dus zelfs groter in aantal dan de spelers in het elftal dat speelde.

Verslag Studio Alphen inclusief interviews met o.a. Jack Harmsen

Overige verslagen

unemployment tax management