VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – Kagia 1-2

.
Wat een goede voortzetting van een reeks positieve uitslagen zou kunnen worden gebeurde niet. In een grotendeels zeldzaam goede wedstrijd van VVZwammerdam kwam de thuisclub te weinig aan scoren toe. Scheidsrechter Blaak floot overigens even goed als VVZwamerdam voetbalde: een 8. Twaalf goede kansen voor VVZwammerdam resulteerden in slechts 1 doelpunt en dat was te weinig om twee weggevers aan vv Kagia goed te maken.


                                Donny van der Neut in actie

Kagia kreeg zeven kansen. Een “normale” uitslag zou zijn geweest: 3 – 2. Nee: het verdict was 1 – 2. De eerste helft had twee gezichten. Kagia startte sterker dan VVZwammerdam. De thuisploeg kreeg met Donny van der Neut een prima kans in de 6e minuut, maar dat ging mis. Kagia kwam na het missen van een grote kans in de 15e minuut alsnog aan een voorsprong, na aarzelend optreden van de VVZwammerdam-verdediging. Vanaf dat moment was VVZwammerdam de bovenliggende ploeg. Edoch: in de 25e minuut wist Kagia een tweede doelpunt op identieke wijze als het eerste, te produceren: 0 – 2. Drie minuten daarna scoorde Koen Woudenberg de 1 – 2 na drie keer missen in 1 situatie. Daarna zou Kagia nog 1 kans krijgen en VVZwammerdam nog 8. Zuur, maar waar: VVZwammerdam staat net boven de promotie/degradatiestreep.

Er past alleen hulde voor de spelwijze, de amusementswaaarde en de kwaliteit van het spel van VVZwammerdam. De punten is even niet iets waar je teveel aandacht aan moet schenken. Als je geen kansen creeeert is er een probleem. Het tegendeel is waar. Volgende week een half uurtje rijden naar DSVP in Pijnacker.

Overige verslagen

unemployment tax management