VVZwammerdam 1 krijgt voetballes

De wedstrijd VVZwammerdam-SEV eindigde in een verdiende 0-6 overwinning voor de bezoekers. In alle linies heerste SEV en afgezien van enkele korte periodes kon VVZwammerdam geen vuist maken.

IMG 6617 Kopie
                                     Pupil van de week Kyano Stoof

SEV was vanaf het beginsignaal dreigend richting de Zwammerdam-goal. Al in de 10e minuut kwam de 0-1 op het bord. Na een schot op de paal werd het nog binnen het halfuur 0-2. Tussendoor had VVZwammerdam enkele mogelijkheden die echter niet goed werden uitgespeeld. Echte kansen waren het niet. Wie had verwacht dat VVZwammerdam in de tweede helft de bakens zou verzetten kwam bedrogen uit. In de eerste 10 minuten leek het misschien nog te gaan gebeuren en een levensgrote kans op de 1-2 werd jammerlijk gemist. Daarna was er maar 1 ploeg aan het spelen en dat was SEV. VVZwammerdam zakte diep weg en behield de orde niet in het spel. Met de regelmaat van de klok werd de score uitgebouwd naar 0-6.