VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – DSVP : 0 – 0

.
De wedstrijd tussen het vlaggenschip VVZwammerdam, met de op twee na meest gepasseerde achterhoede en de bijna minst scorende voorhoede uit de 3e klasse DSVP eindigde op een voorspelbare 0-0.


Keeper Bart-Jan Pfaff beleefde een fraai debuut in de hoofdmacht door de nul te houden.
.
Beide ploegen toonden aan dat waar zij staan, laag-middenmoot, de plek is waar zij thuishoren. Over het algemeen matig verdedigen en weinig opbouw door VVZwammerdam tegenover een machteloze voorhoede van DSVP. In de eerste helft kon VVZwammerdam nog bogen op een paar kansen meer dan DSVP, zeker in het eerste kwartier.
.
In de tweede helft was DSVP de bovenliggende ploeg. VVZwammerdam hapte tegen het einde naar adem, maar overleefde. Fysiek oogde VVZwammerdam niet helemaal goed. Teveel spelers bleven onder hun niveau en puften naar adem op het zware veld. Een uitzondering daarbij: doelman Bart-Jan Pfaff was the man of the match. Voor het eerst in deze competitie werd door VVZwammerdam de nul gehouden en Bart-Jan (normaal doelman van de JO19-1) gaf daaraan soeverein leiding.

Overige verslagen

unemployment tax management