VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam – Sportief 1-2

Een van de weinige echte derbies voor VVZwammerdam dit seizoen werd vanmiddag gespeeld op het sportpark aan de Spoorlaan. Sportief was onze gast. Beide ploegen misten weinig basisspelers waardoor spektakel verzekerd was. Immers: Sportief is al gedegradeerd en VVZwammerdam kan feitelijk geen aanspraak meer maken op de nacompetitie voor promotie. Tot een spektakel kwam het in zoverre dat Sportief in deze wedstrijd voortdurend aan het langste eind trok en VVZwammerdam op achtervolgen was aangewezen. Dat gaf een spannende wedstrijd te zien.

IMG 6621 Kopie
                                              Lars Kremer in actie

VVZwammerdam was dus op achtervolgen aangewezen en daarin was de ploeg absoluut  niet gehaaid genoeg.  VVZwammerdam kreeg in de 1e minuut al een vroege wakeup-call. De rechtsbuiten van Sportief verscheen door een steekbal alleen voor onze keeper. Wouter van Valen redde bekwaam. Door te weinig arbeid van de voorhoede en het middenveld bleef de 1 op 1 spelende achterhoede van VVZwammerdam onder veel te zware druk staan. Gevolg: in de 9e minuut 0-1. In de 21e minuut kwam VVZwammerdam langszij door een rommelig collectief doelpunt: 1-1. Misschien raakte Reijer Peters de bal als laatste. Daarna was het spelbeeld voor de rest van de wedstrijd bepaald. VVZwammerdam kreeg in de 1e en de 2e helft vier kansen die met een schot over werden beslist: Lars kremer 2x, Toine Kremer 1x, Nick v.d. Berg 1x.

In de tweede helft miste Reijer Peters alleen voor de keeper en liet Sportief nog twee mooi kansen onbenut. Doordat VVZwammerdam vlak voor rust met 10 man kwam te staan, was het een beetje vechten tegen de bierkaai deze middag. Gerald van Asselt was de ongelukkige met een rode kaart, 2x geel. Deze wedstrijd had alles in zich van een “alles zit tegen”. U kunt zelf wel invullen wat dat “tegen” allemaal was. De spelers hebben hun best gedaan, maar het tikkeltje extra om te willen winnen ontbrak. En dat maakt altijd het verschil. Complimenten aan onze tegenstrevers uit Woerdens Verlaat die volgend jaar een leuke competitie tegemoet kunnen zien in de 4e klasse. Voor VVZwammerdam rest een zwaar zomerkamp waarin gaat worden geoefend in: hoe neem ik een corner, een vrije trap of hoe benut ik een schietkans, met als motto: we hangen over de bal en doen iets straks. VVZwammerdam heeft wat dat betreft dit seizoen het behoorlijk volledig af laten weten: te veel krul en te weinig kracht.

 

pupil Kopie
                                         Pupil van de week Bob Veldhuijs

IMG 1031 Kopie
                                   Mark Noorlander alleen voor de keeper

IMG 6609 Kopie
                             Reijer Peters zet z’n tegenstander op het verkeerde been

IMG 6584 Kopie
                             Damme gevaarlijk voor het doel van Sportief

IMG 6604 Kopie
                   Lars Kremer legt breed waarna via een kluts de 1-1 voor Damme volgt

Overige verslagen

unemployment tax management