VVZwammerdam 1


       
Selectie 2018-2019
Gerald van Asselt Ruben de Bruin Reijer Peters Martijn Bakker
Nick van den Berg Ole Jansze Emiel Samsom Jordy L’amie
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg Rogillio Swaaleb
Justin Bons Toine Kremer Mark van Zoest Thijs Nulle
Mitchell Bons Kelvin Jansen Tim Kramer Jordi de Groot
Logo OkayColor NieuweLogo Wooning
Begeleiding:                           
Trainers: Jack Harmsen, Andre van der Voort (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30
Donderdag: 20:00 – 21:30

 

VVZwammerdam – v.v. Koudekerk 9-3

 

12 goals in 90 minuten, overwerk voor het scorebord vandaag. Dit was natuurlijk niet voorzien, een 9-3 overwinning op Koudekerk. De eerste goede aanval van VVK kwam pas in de 60ste minuut. Een totale off-day van VVK of was VVZ zo goed?

De Groenhemden gingen flitsend van start, na drie minuut zoveel kwam linksback Reijer Peters mee naar voren, liep iedereen voorbij en Koen Woudenberg pegelde keurig de voorzet in het net. En na 10 minuten was het weer Koen die het net vond na een voorzet van Justin Bons. En in de 23ste minuut was het – na een magnifieke aanval – Justin Bons zelf die de bal in het net mocht leggen van zijn collega’s. En voor rust liet Mitchell Bons nog even Jordi de Groot scoren (4-0). VVK kwam er helemaal niet aan te pas. 

En eigenlijk ging het in de 2e helft niet anders en werd nog vijf keer het net gevonden. De laatste tien minuten verloren een paar mensen de concentratie, werden overmoedig en dan gaat het gelukkig ook gelijk mis. Een kniesoor die daar oplet bij 8-0, maar toch! Iedere tien minuten maakten we een goal en dat is natuurlijk super. Zo beloon je jezelf en de toeschouwers.

Volgende week thuis tegen G.S.V. die ook van Koudekerk (3-5) en Alphia (4-2) heeft gewonnen. Kortom: we zijn er nog niet! Maar de wedstrijden tegen ASWH, Alphia en Koudekerk lieten zien dat er progressie in de jongens zit: het gelijk storen was top, de vrije man aanspelen en het rondtikken van de bal was verzorgd en elkaar vervolgens onbaatzuchtig de goals gunnen. Wow! Voetbal zoals het is bedoeld. Dank je wel jongens (en trainers), laten we dit zo houden!

Overige verslagen

unemployment tax management