VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – v.v. Koudekerk 9-3

 

12 goals in 90 minuten, overwerk voor het scorebord vandaag. Dit was natuurlijk niet voorzien, een 9-3 overwinning op Koudekerk. De eerste goede aanval van VVK kwam pas in de 60ste minuut. Een totale off-day van VVK of was VVZ zo goed?

De Groenhemden gingen flitsend van start, na drie minuut zoveel kwam linksback Reijer Peters mee naar voren, liep iedereen voorbij en Koen Woudenberg pegelde keurig de voorzet in het net. En na 10 minuten was het weer Koen die het net vond na een voorzet van Justin Bons. En in de 23ste minuut was het – na een magnifieke aanval – Justin Bons zelf die de bal in het net mocht leggen van zijn collega’s. En voor rust liet Mitchell Bons nog even Jordi de Groot scoren (4-0). VVK kwam er helemaal niet aan te pas. 

En eigenlijk ging het in de 2e helft niet anders en werd nog vijf keer het net gevonden. De laatste tien minuten verloren een paar mensen de concentratie, werden overmoedig en dan gaat het gelukkig ook gelijk mis. Een kniesoor die daar oplet bij 8-0, maar toch! Iedere tien minuten maakten we een goal en dat is natuurlijk super. Zo beloon je jezelf en de toeschouwers.

Volgende week thuis tegen G.S.V. die ook van Koudekerk (3-5) en Alphia (4-2) heeft gewonnen. Kortom: we zijn er nog niet! Maar de wedstrijden tegen ASWH, Alphia en Koudekerk lieten zien dat er progressie in de jongens zit: het gelijk storen was top, de vrije man aanspelen en het rondtikken van de bal was verzorgd en elkaar vervolgens onbaatzuchtig de goals gunnen. Wow! Voetbal zoals het is bedoeld. Dank je wel jongens (en trainers), laten we dit zo houden!

Overige verslagen

unemployment tax management