VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

Lugdunum – VVZwammerdam 1 – 0

.
VVZwammerdam en Lugdunum laten zich in niets vergelijken, behalve de clubkleuren. Het grootste verschil zit hem in de samenstelling van het elftal, de leeftijd en ervaring. Met deze verschillen kon VVZwammerdam de wedstrijd van vanmiddag nooit winnen. De tegenstander was fysiek sterker, tactisch slimmer en individueel beter, zolang het niet werd uitgedaagd. Aan dat laatste, de uitdaging, kwam VVZwammerdam niet toe. Eerder was het geïntimeerd door de Leidse bluf en bleef het, vooral in de eerste helft, achterin voetballen. Geen tweede bal werd gewonnen.
wouter Kopie

         Keeper Wouter van Valen verrichtte vele reddingen deze middag  

Al in de derde minuut kreeg de thuisclub een levensgrote kans, maar doelman Wouter van Valen dwong de tegenstander naar het verkeerde been. Het was niet de laatste beslissende redding van de Damme-sluitpost. Er zouden er nog vele volgen. In de 20e minuut scoorde Lugdunum uit een stilstaande fase de 1-0. In deze periode kreeg Lugdunum nog drie kansen om de score uit te breiden. Illustratief voor het Damse onvermogen was dat spits Maarten van Riessen pas in de 28e minuut zijn eerste balcontact had. De aanvoer ontbrak volledig, het viermans middenveld (4-4-2) was collectief afwezig, de voorhoede kwam niet in beeld. Een uit elkaar gerukt team.
.
Na rust ging Lugdunum door waar het gebleven was: de ballen voortdurend over het doel van VVZwammerdam schieten. Twee keer wist Wouter van Valen de vroegtijdige beslissing uit te stellen. Aan de andere kant kwam het gevaar van Kevin Bergshoeff die tot drie keer toe zijn man voorbijkwam, maar niet tot de precieze voorzet kon komen, anders hadden we uit het niets nog gelijk gemaakt. VVZwammerdam heeft een gaatje van vijf punten met de nacompetitieplaatsen voor degradatie, maar door het redelijke doelsaldo zijn dat feitelijk 6 punten.
.

In de laatste vier wedstrijden krijgt VVZwammerdam nog drie wedstrijden tegen degradatiekandidaten. Daarin alle kans zich te onderscheiden. Te beginnen met Floreant thuis op 23 april, gevolgd door Rohda’76 uit op 30 april. Na een uitwedstrijd bij Kagia op 7 mei onvangt VVZwammerdam op 14 mei Oegstgeest.

Overige verslagen

unemployment tax management