Gerald van Asselt Ruben de Bruin Reijer Peters Martijn Bakker
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg Rogillio Swaaleb
Justin Bons Toine Kremer Mark van Zoest Thijs Nulle
Mitchell Bons Kelvin Jansen Tim Kramer Jordi de Groot
Trainers: Jack Harmsen, Andre van der Voort (keeperstrainer)

sv Warmunda – VVZwammerdam: 0-7

Het debuut van VVZwammerdam in de RABObank LAV CUP werd afgesloten met een zevenklapper. Trainer Jack Harmsen kon dit zien als zijn verjaardagcadeau van de jongens. Dat waren er overigens maar twaalf. Het aantal afwezigen door studie, werk, hertellende van een blessure of nog steeds een blessure was gisteren inmiddels opgelopen naar acht spelers. Maar ook Bas Verduin (JO19-1) deed mee alsof hij dat al jaren doet en droeg met een mooie assist bij aan de overwinning. Kennelijk kun je bij ontstentenis van Ole Jansze en Reijer Peters ook zomaar linksbuiten Tim Kramer linksback zetten. Als iedereen fit is, dan moeten we toch wel een enorm sterk 2e elftal hebben. Dat lijkt een meer dan gerechtvaardigde conclusie. Jack van harte gefeliciteerd met je verjaardag:

Lees hier het volledig wedstrijdverslag op Leiden-Amateur-Voetbal

Zaterdag gaan we voor de 2e competitiewedstrijd naar DSVP in Pijnacker: een kleine 40 kilometer richting Den Haag.