Selectie 2019-2020
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg Jordi de Groot
Justin Bons Bartjan Pfaff Mark van Zoest Stork Drexhage
Mitchell Bons Stork Drexhage Kaj v.d. Heuvel Bruce van Oostrum
Trainers: Jack Harmsen (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Arie Vonk (keeperstrainer)
Verzorger: Vacature

VVZwammerdam – Oegstgeest 1- 2

VVZwammerdam is in de laatste thuiswedstrijd geeindigd waar het is mee begonnen: een ontluisterende thuisnederlaag. Was het in de eerste thuiswedstrijd uiteindelijke degradant Rohda’76 dat VVZwammerdam oprolde, nu was het laagvlieger Oegstgeest dat de nacompetitie om degradatie wist te halen via een goal in de 94e minuut. Meer nog sprekend was dat VVZwammerdam eindigde met 6 gele kaarten en Oegstgeest met 1. Niet eens onterecht.

IMG 1767 Kopie

De wedstrijd is kort samen te vatten. In minuut 3 kwam Oegstgeest op 0-1. In minuut 5 kwam VVZwammerdam op 1 – 1. In de tijd tussen minuut 5 en minuut 94 waren er over en weer best wel kleine kansen, maar wist een beter VVZwammerdam dit in niets uit te drukken.