VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – VVKoudekerk: 3 – 1

.
De derby VVZwammerdam – VVKoudekerk staat al een reeks van jaren garant voor spektakel, spanning en wat dies meer zij. Vandaag was het niet anders. Twee ploegen die niet minder dan de drie punten wilden binnenhalen. Koudekerk met nog een kleine kans op een periodetitel, VVZwammerdam met het doel in het linkerrrijtje mee te gaan doen. De wedstrijd bood alles wat de liefhebber ervan verwacht: kansen over en weer, een scheidsrechter die erin kan meegaan, een zonnetje, …
.
20161030 KennyBlanken
                                 Kenny Blanken scoort de 3-1

In de 8e minuut kreeg VVKoudekerk de eerste kans en niet de enige in de 1e helft. Maar al vlak daarna in de 10e minuut miste Kenny Blanken een kopbalkans op de 1 – 0. In de 14e minuut miste vervolgens VVKoudekerk een moooie kans en daarna trad een soort wapenstilstand aan waarbij VVKoudekerk wat sterker voor de dag kwam, maar VVZwammerdam weinig weggaf. In minuut 42 kreeg Justin Bons een geweldige kopbalkans, maar dat ging mis. Toch viel plots toch een treffer. Uit een verdachte buitenspelsituatie kon VVKoudekerk uitbreken en afronden: 0 – 1. Vlak voor rust kreeg VVZwammerdam nog een reuzenkans, maar dat ging net mis.
.

Na rust was de veldverhouding nog steeds in het voordeel van VVKoudekerk. Uit het vrijwel niets scoorde Toine Kremer de 1 – 1. De keeper stond verkeerd opgesteld en Toine rondde nuchter af. De ban was daarmee gebroken. VVZwammerdam kon zich tweemaal goed onder de druk van VVKoudekerk uit spelen. In de 65e minuut scoorde Kenny Blanken de 2 – 1. Amper 4 minuten later scoorde weer Kenny Blanken de 3 – 1. In de 73e minuut kreeg VVKoudekerk in een aanval drie kansen op een rij, maar scoorde niet. De laatste kans in de wedstrijd was in de 80e minuut toen Koen Woudenberg alleen voor de keeper kwam, maar een stift zag mislukken. Deze overwinning toont aan dat iedereen van iedereen kan winnen in deze klasse.
.
Dat biedt ook weer perspectief naar komende zaterdag wanneer VVZwammerdam koploper Lugdunum ontvangt. Een mooie kans om aansluiting met de top te krijgen.

Overige verslagen

unemployment tax management