VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

VVZwammerdam – Aarlanderveen: 3-1

.
VVZwammerdam heeft zijn eerste bekerwedstrijd weten te winnen. Tegenstander sv Aarlanderveen bood redelijk tegenstand, maar kon onvoldoende kansen creƫren om het VVZwammerdam echt lastig te maken. Kansen waren er voor VVZwammerdam meer dan voldoende (circa 10 doelrijpe kansen) en in de afwerking mocht al eens worden gemist. Eigenlijk duurde het wat lang voor VVZwammerdam tot scoren kwam. In de beginfase werd er veel gemist. Het scoreverloop was: 20e minuut Jorn Poelwijk (strafschop): 0-1. 21e Minuut Rogillio Swaalep: 1-1. In de 71e minuut scoorde Koen Woudenberg de verlossende 2-1 en in de 78e minuut maakte Jordi de Groot de 3-1.


A.s. zaterdag volgt vv De Rijnstreek uit voor de beker.
Op naar Nieuwerbrug aan den Rijn dus, deze jongens zijn al op weg.

Al bij al heeft trainer Jack Harmsen zich  inmiddels al een aardig beeld kunnen vormen van de mogelijkheden die hij heeft in de diverse linies. Opmerkelijk is dat de kansen voor de voeten van telkens verschillende spelers kwamen. Teken dat er met veel beweging (soms wat onrustig nog) wordt gespeeld waarbij de combinatie wordt gezocht. Ook vandaag weer drie verschillende doelpuntenmakers. Daarbij stond de verdediging goed en schakelde het middenveld goed tussen aanval en verdediging.

A.s. zaterdag volgt vv De Rijnstreek uit voor de beker.

Overige verslagen

unemployment tax management