VVZwammerdam 1


       
Selectie 2018-2019
Gerald van Asselt Ruben de Bruin Reijer Peters  
Nick van den Berg Ole Jansze Marijn Vink  
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg  
Justin Bons Bartjan Pfaff Mark van Zoest Thijs Nulle
Mitchell Bons Stork Drexhage Kaj v.d. Heuvel Jordi de Groot
Logo OkayColor NieuweLogo Wooning
Begeleiding:                           
Trainers: Jack Harmsen, Andre van der Voort (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30
Donderdag: 20:00 – 21:30

 

VVZwammerdam – Aarlanderveen: 3-1

.
VVZwammerdam heeft zijn eerste bekerwedstrijd weten te winnen. Tegenstander sv Aarlanderveen bood redelijk tegenstand, maar kon onvoldoende kansen creƫren om het VVZwammerdam echt lastig te maken. Kansen waren er voor VVZwammerdam meer dan voldoende (circa 10 doelrijpe kansen) en in de afwerking mocht al eens worden gemist. Eigenlijk duurde het wat lang voor VVZwammerdam tot scoren kwam. In de beginfase werd er veel gemist. Het scoreverloop was: 20e minuut Jorn Poelwijk (strafschop): 0-1. 21e Minuut Rogillio Swaalep: 1-1. In de 71e minuut scoorde Koen Woudenberg de verlossende 2-1 en in de 78e minuut maakte Jordi de Groot de 3-1.


A.s. zaterdag volgt vv De Rijnstreek uit voor de beker. Op naar Nieuwerbrug aan den Rijn dus, deze jongens zijn al op weg.


.
Al bij al heeft trainer Jack Harmsen zich  inmiddels al een aardig beeld kunnen vormen van de mogelijkheden die hij heeft in de diverse linies. Opmerkelijk is dat de kansen voor de voeten van telkens verschillende spelers kwamen. Teken dat er met veel beweging (soms wat onrustig nog) wordt gespeeld waarbij de combinatie wordt gezocht. Ook vandaag weer drie verschillende doelpuntenmakers. Daarbij stond de verdediging goed en schakelde het middenveld goed tussen aanval en verdediging.
.

A.s. zaterdag volgt vv De Rijnstreek uit voor de beker. Op naar Nieuwerbrug aan den Rijn dus, deze jongens zijn al op weg.

Overige verslagen

unemployment tax management