VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

Kunstgras geopend


Vandaag is het nieuwe kunstgrasveld geopend door onze eigen pupillen in samenwerking met wethouder Michel du Chatinier. Nadat voorzitter Jaap Peters en projectleider Jozef Kindt mooie woorden hadden gericht aan alle deelnemende partijen was de beurt aan de ‘groepsfoto’ waarbij de cheerleaders, de pupillen en de wethouder op de foto gingen. De pupillen schoten elk hun bal in het doel op Veld 2. Het kunstgrasveld bewees op deze openingsdag meteen zijn waarde. In plaats van 1 werden er zeven wedstrijden thuis afgewerkt. Naast puntenwinst voor de F-pupillen, de D2, de Vrouwen, het 2e, de A en het 3e werd er maar 1 nederlaag geleden. Het 1ste werd met de neus op de feite gedrukt door buurman Rohda’76. Doordat uw verslaggever druk was met het gehele gebeuren dit keer geen verslag. Wel is bij gerucht vernomen dat het spelconcept en de spelinstelling voor verbetering vatbaaar zijn. Dus: iedereen aan het werk! We weten niet anders.

20150905 OpeningKunstgras

Op Studio Alphen staat zaterdagavond het volgende verslag;Genante vertoning Zwammerdam tegen Rohda’76

ZWAMMERDAM – Zwammerdam-Rohda ’76, oftewel Zwammerdam-Bodegraven, is een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar voor Zwammerdam. Maar dat was zaterdag niet te zien. Het uit de vierde klasse gepromoveerde Rohda ’76 won met maar liefst 1-7 van de ploeg van trainer Rob de Lange.

Het was een feestdag voor Damme, vanwege de opening van het op eigen initiatief gerealiseerde nieuwe kunstgrasveld. Het vlaggenschip liet zich rondom de openingsfestiviteiten naar de slachtbank brengen door Rohda. Met name in het centrum van de verdediging was Zwammerdam zwak. De 0-1 in de vijftiende minuut werd nog wel snel opgevolgd door de gelijkmaker van Maarten van Riessen. Het keurkorps van oud-Alphen-trainer Boris van Es kwam halverwege de eerste helft op 1-2 en scoorde na rust nog vijf maal.

.

Overige verslagen

unemployment tax management