VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024


Motto:
één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan van den Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn de Groot Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam – GSV Gouda 3-2

Zoiets komt niet vaak voor, .. het hele linkerrijtje in 4B laat punten liggen, behalve Zwammerdam. Maar ook ‘onze’ drie punten binnen halen ging zeker weer niet van een leien dakje. GSV is een bijzondere ploeg. Prima voetballers die vermoedelijk wat minder trainen, maar de ‘jonge jongens’ van de tegenstanders de stuipen op het lijf kunnen jagen. Na de winterstop gaat bij ons niets meer vanzelf, behalve bergafwaarts, maar de jongens herpakken zich steeds weer opnieuw (behalve tegen WDS) en weten dan op Feyenoord-achtige manier de punten over de streep te trekken. Ook weer op deze zaterdagmiddag.

De scheidsrechter schrok zichtbaar van de kwaliteit van Veld 1: zelfs op grote afstand ziet het er niet uit. Pollen, hobbelig, niet gemaaid of gerold en vooral ook zompig. Hoe dit verder moet – zeker als we over 2 weken de topper thuis spelen tegen SCH’44 – is een raadsel. Intensief overleg met de Gemeente Alphen aan den Rijn is inmiddels meer dan noodzakelijk.

Uit eigener beweging zijn we uitgeweken naar het kunstgras om verdere discussie te vermijden. Onze ploeg overrompelde de tegenstander het eerste kwartier volledig. Maar waar de vorige week tegen Be Fair er gelijk drie in het net lagen (waarvan één afgekeurd) lukte het nu alsmaar weer ‘net’ niet. Ondanks een veld als een biljartlaken. De eerlijkheid gebied te schrijven dat de twee assistent-scheidsrechters wel heel erg hun best deden goedgekeurde goals te voorkomen. Uiteindelijk moesten we wachten tot tien minuten voor rust. Aanvoerder Lars Kremer knalde op een meer dan geweldige manier de 1-0 op grote afstand binnen als ruststand. Geen ‘grens’ kon er voor vlaggen.

Twintig minuten na rust scoorde GSV de 1-1. In de vijf minuten daarna werd er door Damme drie keer gescoord of bijna gescoord (Jordi en Reijer), maar alleen de laatste van Jordi ging in het net en kon door de scheidsrechterlijke beugel (2-1).  Dat was in de 73e minuut en drie minuten later liep een verdediger van GSV een voorzet van Koen zelf in de goal en was het ineens 3-1. De toeschouwers stonden zich in de handen te wrijven en gokten op een fraaie 5-1. Twee goals in de laatste 10 minuten zou toch mogelijk moeten zijn en zou ook prima zijn voor het doelsaldo van de mannen. Alle (4) verse reservekrachten het veld in. Maar de ploeg kwam niet verder dan een afgekeurde goal van Koen. 

In de blessuretijd kregen de Gouwenaars nog een strafschop die meer dan onberispelijk werd binnen geschoten (3-2) en toen vond de scheids het welletjes en konden onze spelers gelijk inrukken richting kleedkamer. Maar toch niet helemaal met een lekker gevoel, ondanks de eerste drie punten van de 3e periode. Later op de middag bleek dat we de enige ploeg waren van het linkerrijtje die de volle winst wist binnen te halen. Rohda (nr. 4) verloor met 6-0 en heeft problemen van een heel andere orde en bovendien in het kwadraat. Maar ook de nummers 1 (SCH) en 2 (Perkouw) speelden gelijk en verloren onverwacht ‘zomaar’ 2 punten. Duidelijk is dat we nog acht geweldige speelronden tegemoet gaan met elkaar. Komende week gaan wij naar SPV, SCH ontmoet thuis WDS en Perkouw ontvangt Siveo. Alle andere ploegen zullen zich moeten richten op de 3e periode. Uw verslaggever tipte vorige week Be Fair. We gaan het zien. Foto’s van zaterdagmiddag volgen in de loop van zondagmiddag.

Overige verslagen

unemployment tax management