VVZwammerdam 1

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter regel niet meer wettelijk verplicht. Daardoor kan er veel meer. Natuurlijk wordt u gevraagd voorzichtigheid te betrachten. Dus heeft u klachten, blijf dan thuis, doe een test of laat u testen.

De velden, de terrassen en de toiletten zijn op de “oude manier” te gebruiken. Alleen de kantine niet.  Daar kunt u zonder Coronatoegangsbewijs alleen afhalen en buiten opeten of drinken.

Alleen met een coronatoegangsbewijs kunt u binnen eten en drinken en wel uitsluitend in het afgezette horecagedeelte in de kantine. Dit geldt voor alle leden en bezoekers. Een toegangsbewijs is ter plekke vereist.

Dit is een wettelijke verplichting en ook conform de KNVB-regels. Een Coronatoegangsbewijs is een QR-code, een bewijs van volledige vaccinatie of een herstelbewijs als u besmet bent geweest. 

Gaat u op bezoek bij een andere vereniging neem dan uw Coronatoegangsbewijs mee voor toegang tot het horecagedeelte van de kantine. Toiletten en uitgiftepunten zijn overal vrij toegankelijk.

Nieuwkoop – VVZwammerdam: 4 – 3

.
In een aantrekkelijke wedstrijd die eigenlijk twee winnaars zou moeten hebben gehad trok VVZwammerdam in de slotminuut aan het kortste eind. Het slot paste helemaal bij de gehele wedstrijd. Kansen over en weer, in totaal 20, 9 voor sv Nieuwkoop en 11 voor VVZwammerdam. De scheidsrechter floot uitstekend (wel veel gele kaarten voor zo’n sportieve wedstrijd) en ging voor eigen oordeel. Een pleidooi bijna voor afschaffing van grensrechters.


  
v.l.n.r. Ruben de Bruin, Koen Woudenberg en Donny van der Neut scoorde 2x

 In de eerste helft had VVZwammerdam in het veldspel en in de kansen een duidelijk overwicht. Na een half uur stond de 1-2 ruststand op het scorebord door twee doelpunten van VVZwammerdam door de ongrijpbare Donny van der Neut. Bijna onmisbare kansen waren daarvoor geweest voor Donny zelf (1e en 21e minuut) en Justin Bons (vrije kopkansen in de 6e en de 24e minuut). Nieuwkoop had wel al gescoord in de 8e minuut en tussendoor nog twee kansen gemist. Tot de rust kregen beide teams elk nog twee halve kansen.
.

Na rust keerde sv Nieuwkoop de bakens en kreeg een kans in de 51e minuut. Voor VVZwammerdam was er in de  67e en in de 69e minuut geen houden aan en werd het zomaar 3-2, waar geen Nieuwkoper tot dat moment enige hoop had gehad op een positief resultaat. Daarna werd het nog gekker. Kenny Blanken kreeg een kans in minuut 72 en mocht 5 minuten later aanleggen voor een penaltie: mis. In de 88e minuut leek Bryan van Delft het punt te redden met de 3-3. Tot in de 90e minuut de scheidsrechter de beslissende fase inleidde door “iets” op het middenveld te promoveren tot vrije trap en de opvolgende fase een betwiste fase van wel of geen buitenspel beoordeelde in het voordeel van Nieuwkoop. Zuur voor VVZwammerdam, maar een opsteker voor Nieuwkoop dat een thuisoverwinning goed kon gebruiken.
.
Volgende week 10 december de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen de Leidse studenten van LSVV’70, … 
.

Overige verslagen

unemployment tax management